Crypto.com Coin (CRO) ve Monero (XMR) fiyat analizi
Crypto.com Coin (CRO) ve Monero (XMR) fiyat analizi

Crypto.com Coin (CRO) ve Monero (XMR) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto.com Coin 0,23 dolarda satış baskısıyla karşı karşıya kaldı, ancak 0,19 – 0,2 dolar bölgesinde de destek gördü. Monero ise güçlü bir yükseliş trendindeydi ve 300 doları geçebilir.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

CRO, Ekim’den Aralık’a kadar 0.1521 dolardan 0.059 dolara düştü ve Şubat ayında 0.08 doların üzerine çıkarak yükselişe geçti. Bu hareket, CRO’nun 0,27 dolara tırmandığını gördü ve bu yazı yazılırken 0,21 dolardan işlem görüyordu.

RSI son birkaç hafta içinde düştü ve her iki yönde de momentumun olmadığını göstermek için nötr 50 civarında salınıyor. Ticaret hacmi sürekli olarak yüksekti ve 0,23 doları geçen bir kırılma, CRO için bir başka yükseliş sağlayabilir.

Monero (XMR) fiyat analizi

Monero, güçlü bir yükseliş trendindeki başka bir kripto para. Geçtiğimiz iki hafta içinde 230 doları dirençten desteğe çevirdi ve o zamandan beri 300 dolara yükseldi. 230 dolar, neredeyse tüm Mart boyunca XMR’yi geri çeviren önemli bir dirençti.

DMI, 20 değerinin üzerinde hem ADX (sarı) hem de +DI (mavi) ile güçlü yükseliş trendini doğruladı. Psikolojik 300 doları aşan bir tırmanış, XMR’nin hızla 330 dolara yükselmesini sağlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin