Curve analizi: Alıcılar, CRV’nin fiyatını 1 dolara çıkarabilecek mi?

CRV analizi: Boğa momentumu, fiyatı 3 dolara götürebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2 dolarlık destekten yukarı yönlü bir dönüş, azalan üçgen formasyonu ile Curve Dao(CRV) fiyat konsolidasyonunu sürdürüyor. Bu nedenle, altcoin, belirleyici bir kırılmaya hazırlanan genel direnç trend çizgisine doğru istikrarlı bir kuzey yürüyüşü gösteriyor. Bugün, altcoin, hacim aktivitesinde %90’lık bir artışla gün içi seviyesinde %12’lik bir fiyat artışı gösteriyor.

CRV analizi ve hareketi azalan bir üçgen düzeninde sallanıyor. 100 günlük EMA, dinamik direnç trend çizgisine ek bir engel koyuyor. Curve tokenındaki gün içi işlem hacmi 307,5 milyon dolar ile etkileyici görünüm içinde. Bu da son 24 saatte %92’lik bir kazancı gösteriyor.

25 Nisan’da Curve Dao(CRV) alıcıları 2,74$’lık yoğun direnç, azalan trend çizgisi ve 100 günlük EMA’ya başvurarak düşüş eğilimine neden oldu. Azalan üçgen desenindeki bu yeni ayı döngüsü, altcoini %28,2 oranında düşürdü. Bu da önemli desteğin test edilmesi anlamına geldi.

CRV analizi

Curve fiyatı 2$ civarındaki Mart dip desteğini yeniden test etti ve önemli bir satın alma baskısına tanık oldu. Ardışık dört yeşil mum ile V şeklindeki bu toparlanma, yatırımcıların bu düşüşte agresif alımlar yaptığını gösterdi.

Ayrıca, kripto para grafiği, hacim aktivitesinde kademeli bir artış göstererek, yükseliş momentumunda sağlıklı bir büyüme olduğunu gösteriyor. Alıcılar bu toparlanmayı sürdürürse, CRV fiyatı üçgen modelinden yükselişe geçebilir.

Teknik görünüm

  • 20-50 günlük EMA’dan yatay bir yükseliş, CRV fiyatının kısa vadeli konsolidasyonunu vurguluyor. Düşen 100 ve 200 günlük EMA ise genel bir düşüş trendini yansıtıyor. Ayrıca, 100 günlük fiyat için sabit bir direnç sunuyor.
  • Yükseliş bölgesine yeniden giren RSI eğimi, piyasa yatırımcıları arasında olumlu bir algıya işaret ediyor.
  • Direnç seviyeleri – 2,7 dolar ve 3 dolar
  • Destek seviyeleri – 2$ ve 1,23$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin