Juventus taraftar tokeni çıkarıyor.
Juventus taraftar tokeni çıkarıyor.

Cristiano Ronaldo ve Merih Demiral’ın takımı Juventus, taraftar tokeni başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İtalya’nın Juventus Futbol Kulübü, 400 milyondan fazla taraftarına oy kullanma gücü veren kendi kripto tokenini piyasaya sürdü.

Bugün yayımlanan duyuruya göre Juventus, $JUV token için spor odaklı Blockchain girişimi Socios.com ile ortaklık kurdu. Juventus taraftarları, bu tokenleri Socios’un uygulamasıyla satın alarak belirli kulüp kararlarına oy verme ve ödüller kazanma hakkına sahip olabilecek.

Socios kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus:

Spor fanlarının %99,9’u destekledikleri ekibin şehrinde/ülkesinde değil. Bu elverişli taraftar tokenlerini, taraftarların bazı taraftar girişimlerini etkilemesine izin verecek şekilde oluşturduk.

Juventus taraftarları pek çok ayrıcalığa sahip olacak

Bu tokenle neler yapılabileceğine örnek vermek gerekirse, taraftarlar, Juventus’un Allianz Stadyumu’nda her gol attığında çalınan Chelsea Dagger’ın yerine hangi şarkının geçmesi gerektiğine karar vermek için oy verebilecek. Gelecek yıl için oylama şimdiden açılmış durumda.

Yalnızca $JUV tokeni olan taraftarlar oy kullanabilecek. $JUV şu anda yaklaşık 2 avro ile fiyatlandırılıyor.

Juventus’un gelir müdürü Giorgio Ricci:

Socios.com platformunda aktive edilen, dünyadaki hayranlarımızla etkileşime geçmenin yeni bir yolunu açan ilk kulüp olmaktan gurur duyuyoruz.

Gelecek planlar

Socios gelecekte daha fazla futbol kulübüne bu hizmeti vermeyi planlıyor. 2020 yılının ilk çeyreğinde altı anlaşma yapan firma, Paris Saint-Germain ve Atlético de Madrid, West Ham United, Galatasaray ve A.S. Roma ile iş birliği içinde.

theblockcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin