CREAM toplam arzının üçte ikisi yakma kararı aldı, fiyat fırladı!
CREAM toplam arzının üçte ikisi yakma kararı aldı, fiyat fırladı!

CREAM toplam arzının üçte ikisi yakma kararı aldı, fiyat fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CREAM Finance, büyük bir token yakma etkinliği duyurdu. Haberlerin ardından CREAM’in fiyatı aniden fırladı. Merkezsiz kripto borsa protokolü C.R.E.A.M. Finance, bir iç tartışmanın ardından 20 Eylül’de önemli bir token yakma kararı aldığını duyurdu.

CREAM token toplam arzının üçte ikisini yakacak

Protokolün resmi hesabı, arzdaki birkaç olası düşüşün ardından, tüm CREAM tokenlerinin %67’sini yakmanın alternatifinin en iyi seçenek olarak seçildiğini açıkladı. Bu, yakma işlemi tamamlandığında 6 milyon dolardan fazla CREAM tokeninin sonsuza dek yok olacağı anlamına geliyor.

Resmi bir blog gönderisinde, C.R.E.A.M. Finance, tüm yönetişim tokenlerinin ve Seed tokenlerinin %7,5’inin imha edileceğini açıkladı.

Bu yakma “yönetim” tokenlerinin %100’ünü ve Seed tokenlerinin %7,5’ini içerecek. Bu eylemin, mevcut token sahiplerine daha fazla kesinlik sağlarken, projenin uzun vadeli başarısı için daha güçlü bir temel oluşturacağına inanıyoruz.

Böylece, likidite sağlayıcıları artık toplam CREAM arzının %61,5’ini kontrol ederken, ekip %23,1’e sahip olacak. Bu gücün yeniden dağıtılması, şimdiye kadar toplam arzın %60’ını oluşturan yönetişim tokenlerinin tamamen kaldırılması sayesinde mümkün olacak.

Token yakmak neye sebep olabilir?

Bu büyüklükteki bir yakmanın iki sonucu olabilir: Ya piyasa kapitalizasyonunda önemli bir kayıp (temel değerin olmaması veya projeye güven duyulması durumunda) ya da her bir tokenın fiyatı, mevcut piyasa değerini yeni arz ile eşleştirmek için artacak.

C.R.E.A.M. için bakıldığında, fiyatlar iyimser bir rota izledi ve haberler olağanüstü sonuçlar vermiş görünüyor. Token fiyatı, bugün düzelmeden hemen önce duyurudan hemen sonra yükseldi. Yaklaşık 70 dolardan 165 dolara çıktı ve %134 artış gösterdi.

Bu arada 20 Eylül kripto para piyasası analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Türkiyenin en büyük evden eve taşıma web sitesine hoş geldiniz linklere tıklayıp sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
nakliyat firmaları
kartal evden eve nakliyat
adalar evden eve nakliyat
arnavutköy evden eve nakliyat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin