Cosmos 2.0 yükseltmesi için oylama başlatıldı! ATOM fiyatına etkisi olacak mı?
Cosmos 2.0 yükseltmesi için oylama başlatıldı! ATOM fiyatına etkisi olacak mı?

Cosmos 2.0 yükseltmesi için oylama başlatıldı! ATOM fiyatına etkisi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos ağının yeni tasarımı ve ana yerel varlığı ATOM için oylama başlatıldı. ATOM 2.0 teklifi zincirleme oylama yayında. Oylama sonuçlarına göre şimdilik katılımcıların %90’ını destek verdi.  ATOM sahipleri ve topluluk meraklıları tarafından onaylanması durumunda, bu yükseltme, Cosmos’un 2016 yılından bu yana yapılacak en önemli değişikliklerden biri olacak.

ATOM 2.0 teklifi zincirleme oylama yayında

Bugün, 31 Ekim 2022 tarihinde ATOM 2.0’ın Cosmos çapraz ağ altyapı platformu için yükseltmesi için zincirleme bir referandum prosedürü başladı. Bu ayın başlarında, Cosmos (ATOM) topluluğu bir öneriye yeşil ışık yaktı. ATOM Cosmos ekosisteminde çalışma şeklini kökten değiştirebilir.

Cosmos ekibi Tendermint, IBC ve SDK’nın piyasaya sürüldüğü Cosmos Hub ve Interchain Security ve Liquid Staking mekanizmalarının çalışır durumda olduğunu söylüyor.

Bu belge, bir altyapı hizmet platformu olarak Cosmos Hub’ın bir sonraki aşamasına geçişi ve ATOM’un Cosmos Ağı içinde tercih edilen teminat olarak yenilenen rolünü işaret ediyor.

Cosmos’un yeni tasarımı, Interchain Scheduler ve Interchain Allocator’ı içermesi planlanıyor. Birincisi, ikincisini beslemek için MEV ödülleri üreten zincirler arası bir blok olarak çalışacak. Buna karşılık Interchain Allocator, bu ödülleri yeni Cosmos zincirlerini desteklemek, ölçeklendirmeyi teşvik etmek ve dolayısıyla Interchain Scheduler’ın toplam adreslenen pazar boyutunu büyütmek için dağıtılması planlanıyor.  Yönetişim açısından teklif, Cosmos’un geliştirilmesi, bakımı ve operasyonlarından sorumlu alana özgü varlıklar sınıfı olan Cosmos

Buna karşılık, Cosmos önemli konular için ATOM sahiplerine karşı sorumlu olacak bir Cosmos Meclisi oluşturacak. Meclis hazinesine daha fazla ATOM tahsis edildiğinde, varlık enflasyonunun çok düşük seviyelere çekilmesi planlanıyor.

Zincirleme oylamanın ilk birkaç saatinde, katılımcıların büyük çoğunluğu teklif lehinde oy kullandı. Yazım sırasında seçmenlerin neredeyse %90’ı Cosmos (ATOM) yönetiminin radikal reformuna “Evet” dedi. Oylama iki hafta sonra sona eriyor. Cosmos’ (ATOM) fiyatı son 24 saatte %2,5 arttı; varlık, piyasa değerine göre ilk 20 kripto para arasında yer alıyor.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin