featured

Cosmos ve NEAR fiyatını ne bekliyor? Ayılar hakimiyeti kaybedecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos, 20 EMA’sı bir engel olmaya devam ederken, 27 dolar işaretinde daha yüksek fiyatların güçlü bir şekilde reddedilmesiyle karşı karşıya kaldı. Diğer taraftan NEAR, modelinden çıkmayı başardı ancak momentumdaki bir değişikliği doğrulamak için RSI’sinin hâlâ 50’nin üzerinde bir kapanışa ihtiyacı vardı.

Cosmos (ATOM)

Cosmos 43 dolardan düştüğünden beri, alt zirveler ve dipler işaretleyerek keskin bir düşüş yaşadı. Son satış aşaması, ATOM’un değerinin yaklaşık %30’unu 24 Şubat’ta iki ayın en düşük seviyesine dokunana kadar kaybetmesine neden oldu.

Bunu takiben, trend çizgisi desteğini yakalayıp tekrar 25 dolar işaretini geri alırken, alt yükselen bir kama (beyaz) içinde yükselirken boğalar devreye girdi. Şimdi, 20 EMA (kırmızı) boğalar için acil bir engel olacak.

Yazım sırasında, Cosmos 26,93 dolardan işlem görüyor. RSI yükselen bir kama büyümesi gördü ancak orta çizgisini devirmek için mücadele etti. Bu modelin altında bir kırılma, kısa vadeli bir geri çekilmeye yol açabilir. Ayrıca, süper trend kırmızı bölgede olmaya devam etti ve satış gücünü destekledi.

Near Protocol (NEAR)

ATH’sinden bu yana NEAR, değerinin %64’ünden fazlasını kaybetti ve 24 Şubat’ta 11 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Ayılar hakimiyeti ele aldığı için önemli fiyat noktalarını kaybetti. NEAR, 7,6 dolarlık uzun vadeli desteğe doğru dalış yaparken trend çizgisi desteğine bağlı kaldı. Sonuç olarak, üç haftalık trend çizgisi desteğine (beyaz, kesikli) tanık olmak için geri döndü ve 10,3 dolar işaretini test eden bir aşağı kanal (beyaz) gördü.

Yazım sırasında, NEAR 10,128 dolardan işlem görüyor. RSI, modelli bir büyüme gördü ancak henüz dengenin üzerinde bir yakınlık bulamadı. Ayrıca, AO, sıfır çizgisine yaklaştıkça artan satın alma etkisine karşılık geldi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin