Cosmos ve IOTA fiyat analizi: Bitcoin'den ayrışan ikilinin hamleleri dikkat çekiyor! Yükselecekler mi?
Cosmos ve IOTA fiyat analizi: Bitcoin'den ayrışan ikilinin hamleleri dikkat çekiyor! Yükselecekler mi?

Cosmos ve IOTA fiyat analizi: Bitcoin’den ayrışan ikilinin hamleleri dikkat çekiyor! Yükselecekler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geleneksel olarak, Bitcoin ile yüksek korelasyon istatistikleri sayesinde, altcoinler çoğu zaman dünyanın en büyük kripto hareketlerini yansıtıyor. Ancak bu, tüm kripto para birimleri için, özellikle de Cosmos ve IOTA gibileri için şu günlerde pek geçerli görünmüyor.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

CoinMarketCap’in listesinde 19. sırada yer alan kripto para birimi Cosmos, Şubat ayı başladığından bu yana keskin bir yükseliş trendi izliyor. Bununla birlikte, kripto son üç günde %8’in üzerinde düşüşle düzeltmeler görmeye başladı.

Ancak söz konusu değer kaybı, özellikle kripto piyasasının geri kalanı o sırada yükselişe geçtiği için ilginç bir anormallik olarak yorumlandı. Daha dün, BTC 55.000 dolar sınırını geçti. ATOM da iki gün içinde %32’nin üzerinde artış kaydetti.

Bollinger Bantları, bir dereceye kadar kısa vadeli fiyat oynaklığının kaçınılmaz olduğunu öne sürdü. Ek olarak, Awesome Osilatör, histogramın yeşil sinyallerle yanıp sönmesiyle piyasadaki yükseliş momentumunu vurguladı.

IOTA fiyat analizi

Bir zamanlar kripto piyasasının ilk 10’unda popüler bir kripto para olan IOTA, bu yazı yazılırken CoinMarketCap’te 24. sırada yer alıyor. Cosmos gibi, IOTA da geçtiğimiz hafta listelerde yükseldi. Ancak  ATOM’un aksine, IOTA’nın hareketleri o kadar dik olmadı ve kripto 4 günlük bir süre içinde %28’in üzerinde artış gördü.

Şu an MACD hattı Signal hattının çok üzerinde olduğundan, bir trendin tersine çevrilmesi veya düzeltmelerin gerçekleşmediği görülüyor. Chaikin Para Akışı ise IOTA pazarına sermaye girişlerinin gücünün altını çizerek 0.20’ye yaklaşıyor.

Haberler tarafına baktığımızda IOTA, IOTA Vakfı’nın token ekosistemini genişletmek için Curv Custody ile birlikte çalışacağı duyurusu ile gündeme geldi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin