Cosmos ve Elrond yükselişe geçmek için yeterli enerjiye sahip!
Cosmos ve Elrond yükselişe geçmek için yeterli enerjiye sahip!

Cosmos ve Elrond yükselişe geçmek için yeterli enerjiye sahip!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos ve Elrond, son üç hafta içinde önemli kayıplar yaşadıktan sonra önemli destek alanlarından hızla yükselişe geçmiş gibi görünüyor.

Önemli Çıkarımlar

  • Cosmos ve Elrond, son iki günde %10’dan fazla arttı.
  • Birkaç teknik model, her iki tokenin de yükselmek için daha fazla alana sahip olduğunu ortaya koyuyor.
  • Daha fazla satın alma baskısı, ATOM’u 33,5 dolara ve EGLD’yi 204 dolara itebilir.
  • Cosmos ve Elrond, her iki tokenin de hayati desteği sürdürebilmesinin ardından etkileyici bir yukarı yönlü potansiyel gösteriyor.

ATOM, fiyatının 3 Nisan’dan bu yana yaklaşık %33 oranında düştü ve en yüksek 33,3 dolardan son zamanlarda 24,4 dolara geriledi. Katman 1 belirteci hayati bir destek seviyesini kırma tehdidinde bulunsa da, görünüşe göre kenarda kalan yatırımcılar piyasaya geri dönüyor. Son iki gün içinde, talepteki önemli bir artış, fiyatları yaklaşık %10 oranında artırdı.

Artık Cosmos yeterli enerjiye sahip göründüğüne göre, yükselmek için daha fazla yeri olabilir. Fiyat geçmişi, ATOM’un Eylül 2021’den bu yana artan bir paralel kanal içinde konsolide edildiğini ortaya koyuyor.

Token, o zamandan beri kanalın alt sınırını her test ettiğinde, orta veya üst trend çizgisine doğru bir yükseliş başarılı olur.

Cosmos ve Elrond yükselişte

Benzer bir fiyat hareketi, ATOM’un mevcut seviyelerden %36’lık bir kazancı temsil eden 33,5 dolarda kanalın orta trend çizgisini test etme yolunda olabileceğini gösteriyor. Yine de, Cosmos’un iyimser görünümün doğrulanması için destek olarak 24,4 doları tutması gerekecek. Bu destek seviyesinin altına düşerse 17,6 dolara kadar bir düzeltmeyle sonuçlanabilir.

Cosmos ATOM price chart

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Elrond da piyasa değerinde 70 puandan fazla kaybederek dik bir düşüş trendine girdi. Kayıplar, EGLD’nin iki günlük grafiğinde sınırlandırılmış gibi görünüyor. Bu destek seviyesi korunmaya devam ederse, fiyatlar 204 dolardan geri dönebilir.

Elrond EGLD price chart

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi, iyimser görünüme güven katıyor. İki günlük grafikte kırmızı dokuz mum şeklinde bir alım sinyali verdi. Boğa formasyonu, yukarı doğru basınçtaki bir artışın, bir ila dört mum çubuğunun yükselmesine veya yeni bir yukarı doğru geri sayımın başlamasına neden olabileceğini tahmin ediyor. Elrond 141,5 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem yapmaya devam ettiği sürece, 204 dolara yükselme şansı yüksek.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin