Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

Cosmos (ATOM) ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi: Kritik seviyeler, teknik görünüm ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos, son birkaç gün içinde hızlı kazançlar elde etti ancak bu kazanımların bir kısmını geri çekiyor. Basic Attention Token ise Kasım ayının sonlarından bu yana kararlı olan direnç seviyesinde bir kez daha reddedildi.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

ATOM yükselen bir kama oluşturdu ve 5,2 – 5 dolarlık bölgedeki desteği test etmek için buranın hemen altından kapandı, ardından güçlü bir artış gördü. Hızla 9,6 dolarlık yerel bir zirveye ulaştı, ancak bu kazançların bir kısmını yeniden izlemek zorunda kalabilir.

Fibonacci geri çekilme aracı, 7,48 dolardaki %38,2 seviyesinin, daha önce bir likidite cebi olarak hareket eden 7,5 dolarlık bölgeye yakın olduğunu gösterdi. Satış baskısını durdurmak için hemen yukarıda 7,8 dolarlık destek seviyesi de var.

Geçen hafta güçlü bir yükseliş sergileyen MACD, kısa vadeli düşüşü belirtmek için kısa süre sonra düşüş eğilimi görebilir.

7,8 – 7,5 ABD doları bölgesi hayati önem taşıyor. Bu bölgenin savunulması yukarı yönde bir hareketin yolunu açarken, bu bölgeyi kaybetmek, 6,9 dolar seviyesine daha fazla geri çekilme ile sonuçlanabilir

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

27 sent BAT’ın Kasım ayının sonundan bu yan, birkaç kez test etmesine rağmen destekleyemediği bir seviyeydi. Oluşan aralık, içindeki BAT ticareti arttıkça önem kazanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz birkaç işlem seansı 0,27 doları aşan güçlü bir artış gördü, ancak sonraki satış baskısı fiyatı tekrar aşağıya çekti ve bir başka redde işaret etti. Bu gelişme, BAT için 0,232 dolardaki orta noktaya doğru bir geri dönüşe işaret ediyor.

Stokastik RSI ve RSI şu anda düşüşte.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin