Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!
Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!

Cory Johnson: “Ripple Bitcoin’in daha gelişmiş bir versiyonu yani Bitcoin 2.0.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’daki baş pazar stratejisti Cory Johnson, kripto sektörü hakkındaki Techonomi 2018 konferansında konuştu. Ripple’ın Blockchain pazarındaki en gelişmiş şirketlerden biri olduğunu söyledi. Ripple, finansal kurumlar ve bankalar için farklı ürün ve hizmetler geliştirmek amacıyla son yıllarda çalışıyor.

Cory Johnson: “Ripple, piyasadaki en gelişmiş şirket.”

Etkinlik boyunca Johnson, Blockchain ekosistemi ve kripto para birimleri hakkında konuştu. Ayrıca dağıtık defter teknolojisi (DLT) ve Bitcoin’in zorlukları ile ilgili iş yapma konusundaki düşüncelerini aktardı. Ripple internet of value’yi inşa etmek için başladı. Johnson, internet için ödeme katmanı olmadığını ve Ripple’ın onu inşa etmek istediğini söylüyor.

Mesajları ve bilgileri çok hızlı yollamak mümkün ise, neden parayla aynı şeyi yapmak mümkün değil? Bu Ripple’ın çözmeye çalıştığı şey. Daha sonra Johnson Ripple’in tüm Blockchain pazarındaki “en gelişmiş” şirketlerden biri olduğunu vurguluyor. Konuyla ilgili dinleyicilere Johnson şunları söylüyor:

100 ücretli müşterimiz var, ağ üzerinde bir milyar doların üzerinde hareket ettik ve yeni koridorlar açıyoruz. Şirkete katıldığımda, yaklaşık 9 ay önce 6 haftada bir anlaşma yapıyorlardı. Şimdi 6 günde bir yapılıyor.

Japon bankacılık devi MUFG, Ripple tabanlı ödeme sistemi getiriyor
Japon bankacılık devi MUFG, Ripple tabanlı ödeme sistemi getiriyor

“Ripple (XRP), Bitcoin’in daha gelişmiş bir versiyonu.”

Bu, Ripple için çok parlak bir geleceğin olduğunu gösteriyor. Şirket, xCurrent ve xRapid arasında daha yüksek bir birlikte çalışabilirlik düzeyi oluşturmak için çalışıyor. Bu iki ürün de dünyanın her yerinden önemli şirketler tarafından benimseniyor. Ayrıca, şirketin çalışan sayısını da dikkate alarak büyüttüğünü belirtiyor. Johnson, bir yıl içinde şirketin 150 yeni çalışanı eklediğini belirtiyor.

XRP’yi Bitcoin (BTC)ile kıyaslayan Johnson, XRP’nin Bitcoin’in daha gelişmiş bir versiyonu olduğunu iddia ediyor. Ripple XRP’yi geliştirdiğinde Bitcoin 2.0 yapmayı düşündüler. Örneğin, işlemlere gizlilik eklediler ve Bitcoin’in şu anda karşı karşıya olduğu ölçeklenebilirlik sorununu çözdüler. XRP’nin kurumlar tarafından kitlesel olarak kullanılması bekleniyor. Bu nedenle, bazı işlemlerinin bilgilerini göstermek istemeyen bazı bankalar ve kurumlar var. XRP, şeffaflık ile ticaret yapmadan ihtiyaç duyanlara gizlilik sağlar.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin