Consensus 2018: Block-chain.com 1 milyon dolara satıldı!
Consensus 2018: Block-chain.com 1 milyon dolara satıldı!

Block-chain.com alan adı Consensus 2018’de 1 milyon dolara satıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Consensus 2018, tarihin en büyük kripto para alan adı satın alımlarından birine sahne oldu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Blockchain teknoloji zirvesinde “block-chain.com” alan adının bir grup yatırımcı tarafından 1 milyon dolar (111 BTC ) karşılığında satın alındığı açıklandı. Bu işlemden önce satılan en payalı Blockchain alan adları btc.com (1,1 milyon dolar) ve eth.com (2 milyon dolar) idi.

Consensus 2018’de satılan alan adı, site olarak hemen faaliyete geçti

Block-chain.com alan adının yeni sahipleri, endüstrinin önde gelen isimlerini bir araya getiren, Blockchain ve kripto para endüstrisindeki en büyük portallardan birini başlattı.

Block-chain.com, hızla yükselen özelleştirilmiş bir Blockchain ve kripto para haber, bilgi ve analitik platformudur. Bundan sonra kripto paralara ilişkin tüm gerekli bilgiler sürekli el altında olacak ve kolayca erişilebilir olacak. Hayli verimli bir platform olan block-chain.com, etkili ve zamandan da tasarruf sağlıyor.

Projenin yatırımcılarının vizyonu, 2000’lerin başlarında Yahoo’nun başarı hikayesini tekrarlamak ve tüm kripto meraklıları için tek bir giriş noktası oluşturmak. Block-chain.com bir Blockchain meraklısının ihtiyaç duyabileceği her şeye tek bir yerde sahip:

  • Güncel coin fiyatları,
  • Sektöre ilişkin en son gelişme ve haberler,
  • Analitik içerik
  • ICO projelerine dair başlıklar,
  • Blockchain sektörünü geliştiren şahıslar hakkında detaylı bilgiler,
  • Popüler Blockchain işlemleri
  • ve diğer kullanışlı özellikler.

Her Block-chain.com kullanıcısı proje alanında bir kripto portföyü ve bir e-posta hesabı oluşturabilecek. Tüm bilgiler mantıksal olarak seçilir, birbiriyle bağlantılı ve kronolojik olarak düzenlenir.

Ziyaret eden, yorumlayan ve geliştiren herkes token kazanacak!

Projenin ana özelliği, çeşitli aktiviteleri gerçekleştirirken (yeni içeriği yorumlamak ve geliştirmek veya sadece siteyi ziyaret etmek) her müşterinin Block-Chain.com tokenlerini, ya da kısaca BC’yi kazanmasıdır.

Projenin ICO planlamadığını belirtmekte fayda var. Proje tokeni, reklam yerleştirmek veya premium hizmetleri kullanmak için Block-chain.com platformunda harcanacak şekilde oluşturuldu. Ek olarak, BC tokenleri EtherDelta gibi alışverişlerde satın alınabilir ve satılabilir.

Block-chain.com tokeni BC 247 milyon adet arz ediliyor

BC tokenlerinin toplam arzı 247.000.000 BC olarak belirlendi. Bu sayının 200 milyonu kullanıcılara aktiviteleri karşılığında ödenecek. 30 milyonu proje ekibine ayrılacak ve 17 milyonu ise projeyi destekleyen belli başlı ve tanınmış danışmanlar için rezerve edilecek.

Kurucular ve yatırımcılar, bir yıl içinde Blockchain ve kripto para projeleri arasında bir numaralı sırayı güvence altına almak için projeye 7 milyon doların üzerinde yatırım yapmayı planlıyor.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin