compound
Compound (COMP) tüm zamanların yüksek direncini hedefliyor

Compound (COMP) tüm zamanların en yüksek direncini hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Compound (COMP) fiyatı bu yıl önemli ölçüde arttı ve tüm zamanların en yüksek direnç alanına 265 $ ‘a yaklaşıyor.

Fiyat hareketi ve teknik göstergeler, hem COMP/USD hem de COMP/BTC için yükseliş eğilimi gösteriyor ve yukarı doğru hareketlerinin devamını destekliyor.

COMP’ın tüm zamanların en yüksek direnci

COMP, 3 Kasım 2020’de 80.62 $ ‘a düştüğünden beri yukarı doğru hareket ediyor. Dört başarısız denemeden sonra, nihayet 10 Ocak’ta 180 $ alanının üzerine çıkmayı başardı.

Bunu destek olarak onayladı ve yukarı hareketini hızlandırılmış bir oranda sürdürdü. En yakın direnç alanı 265 $ ‘dır ve bu, Ağustos 2020’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyelerine denk geliyor.

Bu yükseliş göstergelerinin varlığı, COMP’un muhtemelen 265 $ alanına ulaşacağını gösteriyor.

COMP Daily

Kısa süreli hareket

Kısa vadeli iki saatlik grafik de yukarı yönlü momentumun devam etmesini destekliyor. COMP yükselen bir destek çizgisini takip ediyor ve muhtemelen yükselen bir üçgen gibi görünen alandan ayrıldı.

Direnç 226 $ ‘dır. Bu alanın /çizginin üzerinde işlem gördüğü sürece, kısa vadeli görünüm yükselmeye devam ediyor. Günlük zaman dilimine benzer şekilde, teknik göstergeler yükseliş gösteriyor.

Dalga sayısı

Dalga sayımı, COMP’un 26 Kasım’da başlayan yükseliş dürtüsünün genişletilmiş 3. dalgasında (aşağıda beyaz olarak gösterilmiştir) olduğunu gösteriyor. Dürtü için olası bir hedef, dalga 1’in 2.61 fib uzantısı olan 310 $.

Alt dalga sayısı, COMP’un şu anda 3. dalgada olduğunu gösteren turuncu renkte verilmiştir. 3. dalganın tepesi için muhtemel bir hedef, fib uzantıları ve harici geri çekmelerin bir kombinasyonu ile bulunan 259-263 $ arasındadır.

Movement

Kripto para tüccarı @JJJCycles, trendin güçlü görünmesine rağmen fiyatın dirençle karşılaştığını belirten bir COMP/BTC grafiği çizdi.

COMP/BTC

Tweet’ten bu yana, ₿0.0057’deki destek alanını geri aldı ve o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor. Yükselmeye devam ederse, bir sonraki direnç alanı aşağı doğru hareketin 0.618 Fib geri çekilmesi olan 0.0074 olacaktır.

Teknik göstergeler yukarı doğru hareketin devamını destekliyor. Bu nedenle, fiyatlar 0,0057 üzerinde işlem gördüğü sürece, kısa vadeli eğilim yükseliş eğilimindedir.

COMP/BTC

Sonuç

Sonuç olarak, hem COMP/USD hem de COMPT/BTC sırasıyla 265 $ ve ₿0.0074 ile en yakın direnç bölgelerine doğru artmaya devam edebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


office yazılım lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin