Güneş balçıkla sıvandı! Piyasadan daha kötü çakıldı!
Güneş balçıkla sıvandı! Piyasadan daha kötü çakıldı!

Çöküşten en çok etkilenen altcoin’de alım fırsatı mı, yoksa terk etme zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Neredeyse her kripto para birimi günlerdir serbest düşüşte, ancak Solana en son piyasa çöküşü sırasında en çok etkilenenlerden biri oldu.

Şimdi 86 dolar değerinde olan Solana (SOL), kripto piyasasında gerçekleşen acımasız bir fiyat çöküşü sırasında son 24 saatte %16’dan fazla ve önceki haftaya göre yaklaşık %40 düştü.

SOL’un şu anki fiyatı, 6 Kasım 2021’de belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 doların tam olarak %68,3’ü kadar düştü.

Kripto pazarının tepesine bakıldığında ise Bitcoin (33.809 dolar) ve Ethereum (2.266 dolar) geçen hafta sırasıyla %21 ve %32 düştü.

Solana’nın fiyat düşüşüne neden olan ne?

Kripto para fiyatları için yıla oldukça düşüşlü bir başlangıç ​​yapan Solana Blockchain de yüksek düzeyde ağ tıkanıklığı yaşadı.

Solana web sitesine göre, ağ 21 Ocak 2022 ve 22 Ocak 2022’de “kısmi kesinti” yaşadı.

SOL fiyat analizi

Ağdaki bir Twitter hesabı izleme etkinliği olan Solana Status’tan bir tweet şunları belirtti:

“Solana ana ağ beta’sı yüksek düzeyde ağ tıkanıklığı yaşıyordu. Bu, mühendislerin iyileştirmek ve çözmek için çalıştıkları önceden belirlenmiş sorunlarla ilgiliydi. “

Ağın kurucularından biri olan Anatoly Yakovenko, 18 saat önce tweet attı:

“Son 48 saat içinde bu sorunları ayıklayan herkese çok teşekkürler.”

İlk kesinti değil

Elbette bu, Solana’nın ağ sorunlarına ilk kez maruz kalması değil. Eylül ayında ağ toplam 17 saatliğine kapanarak SOL fiyatının %16 düşmesine neden oldu.

Yakovenko’ya göre bu kesintiye, botların “ağa sel basması” neden oldu.

Fırsat mı, satma vakti mi?

Kripto para piyasasında son günlerde yaşanan derin düşüşün ne zaman biteceğini tahmin edebilmek oldukça zor. Ancak bittikten sonra yaşanacak yükselişlerde SOL’ün güçlü yatırımcı kitlesi sebebiyle yönünü etkileyici biçimde yukarı çevirebileceği düşünülüyor. Son dönemin en güçlü coin’lerinden olan SOL, belki de Bitcoin’in tetikleyeceği bir sonraki boğa rallisinde yine yatırımcılarını mutlu edebilir.

Ancak bunun tam tersi de her zaman ihtimaller dahilinde. Ayı piyasası bitmezse Solana da diğer rakipleriyle birlikte daha derin seviyelere doğru yolculuğunu sürdürebilir. Her iki koşulda da dikkat etmenizi öneriyoruz.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin