Çok sert yükselen bu altcoin için sırada hangi seviyeler var?
Çok sert yükselen bu altcoin için sırada hangi seviyeler var?

Çok sert yükselen bu altcoin için sırada hangi seviyeler var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinde kritik bir dönemece yaklaştı. 190 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük kapanış, LTC’nin inatçı bir direnci devirmesine ve Eylül zirvesine tırmanmasına izin verebilir.

Önümüzdeki hafta yükseliş momentumu sallantıya girerse ayılar LTC’yi 140 dolara dek geri çekebilir. Bu haberin yazıldığı esnada, LTC son 24 saatte %10 yükselişle 206 dolardan işlem görüyor.

Litecoin günlük fiyat grafiği

Görünür Aralık Profili, Litecoin için %23,6 ile %50 Fibonacci Geri Çekilme Seviyeleri arasında önemli miktarda satış baskısının mevcut olduğunu gösteriyor. Bu tedarik bölgesinin üstesinden gelmek için LTC’nin sağlıklı işlem hacimlerinde 190 doların üzerinde bir günlük kapanışı hedeflemesi şart.

20-SMA (kırmızı) ve 50-SMA (sarı) arasındaki yükseliş geçişi, LTC’nin fiyat ilerlemesinin temellerini zaten atmıştı. Dahası, 194 doların üzerinde güçlü direnç seviyelerinin olmaması, LTC’nin Eylül ayının zirvesi olan 232 dolar ile arasındaki farkı oldukça hızlı bir şekilde kapatmasıyla sonuçlanabilir.

Şayet bu koparma girişimi başarısız olursa ayıların %38,2 Fibonacci seviyesinin altında bir hareket başlattığını görebiliriz. Fiyat %23,6 Fibonacci seviyesinin altına düşerse, LTC’nin yükseliş eğilimi ciddi şekilde tehdit altına girebilir.

Bu durumda, 140 dolar bölgesi LTC’nin toparlanma için en iyi şansı olacak. Fakat piyasa genelinin görünümü çok önemli.

Teknik görünüme göre LTC nereye gidiyor? 

Göreceli Güç Endeksi’nin yarı çizginin üzerindeki toparlanması kesinlikle olumlu bir işaret olarak görülüyor. Bu gelişme, orta uzun vadede ek satın alma baskısı yaratması beklenen LTC’nin fiyat hareketine güven veriyor.

+DI çizgisinin -DI çizgisinin üzerinde işlem görmesi nedeniyle Yönlü Hareket Endeksi daha da yukarı yönlü sinyaller veriyor. Fakat 17’lik zayıf ADX değeri, LTC’nin bir kırılma öncesinde bir süre daha yatay kalabileceğini gösteriyor.

Sonuç

LTC, grafikte bir kırılma anına yaklaşıyor. %50 Fibonacci seviyesinin üzerinde bir kapanış, bir sonraki satış baskısı dalgasından önce LTC’nin vites değiştirmesini sağlayabilir ve 233 dolara doğru patlama yaşanabilir. Ancak LTC 194 doların altında inerse ayıların kontrolü bırakmaya niyeti olmayacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin