Terra (LUNA) yükselmeyi sürdürebilecek mi?
Terra (LUNA) yükselmeyi sürdürebilecek mi?

Çok sert yükselen altcoin’in enerjisi bitmedi: Yüzde 50 yükseliş daha gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA fiyatı 75 dolar destek bölgesinden son 36 saat içinde %20’lik olağanüstü bir sıçrama gösterdi. Peki sırada 100 dolar mı var?

Önemli teknik noktalar:

  • LUNA fiyatı 90 doları aştı.
  • Stokastik RSI, potansiyel bir yükseliş geçişi gösteriyor.
  • Terra’daki 24 saatlik işlem hacmi %30’luk bir artışla 4.016 milyar dolarda.

LUNA’nın geçmiş performansı

LUNA fiyatı, 75 $’lık destek bölgesinden %20’lik kayda değer bir toparlanma gösterdi ve 90 $’ın üzerine çıktı. Bu dikkat çeken geri dönüş, yeniden testten sonra kapana kısılmış yükseliş momentumunun serbest bırakılmasını yansıtan keskin bir V şeklinde geri dönüş oluşturdu. Satın alma baskısının başlaması alıcıları daha da alevlemiş gibi görünüyor.

TradingView Chart

LUNA teknik analizi

LUNA fiyatı kısa bir süre içinde 100 dolar psikolojik engelini aşabilir ve 148 doları bile vurabilir. Bununla birlikte, önemli bir işaret olmaya devam ettiği için 100 dolarda bir satış baskısı beklentisi yüksek.

Altcoin son derece etkili olan 50 günlük EMA ve trend belirleyen 200 günlük EMA ile yükselmeye devam ederken, önemli EMA’lar yükseliş hizasını koruyor.

RSI Göstergesi: RSI eğimi, yarı noktaya ulaşmaktan kaçınmak için keskin bir toparlanma gösteriyor ve 14 günlük ortalama çizgisiyle yeniden birleşiyor. Bununla birlikte RSI eğimi aşırı alım sınırında kalıyor ve bunu aşması bir yükseliş sinyali üretebilir.

Stokastik RSI Göstergesi: K ve D çizgileri, yeniden testten sonra fiyatlar hızla yükselirken erken bir yükseliş geçişi olasılığını yansıtıyor.

Özetle, LUNA teknik analizi bir yükseliş eğilimi gösteriyor ve 100 dolarlık kırılmaya işaret ediyor.

Terra için sırada ne var?

LUNA fiyatı, işlem hacmindeki artışın açıkça gösterdiği satın alma baskısında bir patlama ile V şeklinde bir tersine dönüş yaratıyor. Bu nedenle, yaklaşan trend beklentisi, 100 dolarlık kırılma olasılığı arttıkça yükseliş eğilimine işaret ediyor. Bununla birlikte psikolojik engelin 100 dolardan tersine çevrilmesi, 90 dolara kısa bir geri çekilme ile sonuçlanabilir.

85 doların altında kapanış, yükseliş tezini geçersiz kılacak ve 75 doların altına gerileme riski doğurabilir.

  • Destek Seviyeleri: 85 ve 75 dolar
  • Direnç Seviyeleri: 100 ve 115 dolar

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin