Çok iyi bilinen bu iki altcoin alarm veriyor! Alalım mı, satalım mı?
Çok iyi bilinen bu iki altcoin alarm veriyor! Alalım mı, satalım mı?

Çok iyi bilinen bu iki altcoin alarm veriyor! Alalım mı, satalım mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının son gün yeşil bölgeye girmesiyle, DOGE boğaları kısa bir konsolidasyon aşamasından sonra EMA şeritlerinin üzerine çıkmaya çalıştı. Ayrıca LUNA’nın 4 saatlik RSI’si yarı seviyenin üzerinde bir kapanış buldu.

Terra (LUNA)

LUNA altcoin analiz

Terra için üst kanalda bir kırılma yaşanırken 86,49 dolar seviyesindeki direnç sağlam kaldı. LUNA, altın Fibonacci seviyesini kaybettikten sonra 31 Ocak’ta iki ayın en düşük seviyesine doğru (17 Ocak’tan itibaren) %50.11’lik bir düşüş görmüştü.

Altcoin, alt kanaldan (beyaz) çıktıktan sonra son 24 saat içinde %21.5’lik bir kazanç sağladı. Boğalar için test noktası, 50 SMA’sının (yeşil) hemen altında 53 dolar seviyesinde duruyor. Herhangi bir geri dönüş, 20 SMA’nın (kırmızı) yakınında destek bulacaktır.

Bu haberin yazıldığı sırada LUNA 53,38 dolardan işlem görüyor. RSI, aşağı kanal bir kopuş gördükten sonra 27 puanlık bir canlanma yaşadı. Böylece yarım hat desteğini geri aldı ve hafif bir yükseliş kenarı ortaya çıkardı. Ayrıca, AO dengeye yaklaşırken daha yüksek tepe noktaları işaretledi. Bu görünüm, azalan bir satış etkisine neden oldu.

Dogecoin (DOGE)

DOGE altcoin analiz

Dogecoin 14 Ocak’tan itibaren %44.03’lük bir geri çekilme gördü ve 22 Ocak’ta dokuz ayın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, toparlanma aşaması 4 saatlik grafikte bir düşüş bayrağı (sarı, düşüş modeli) olarak işaretlendi. DOGE, bu modelden koptuktan sonra 0,1456 ve 0,1379 dolar arasında konsolide oldu.

Bu aşamada, EMA şeritleri arasındaki boşluk görünüşte azaldı. Bu hareket, satın alma momentumunda kademeli bir artışa işaret etti. Boğalar için acil engel 55 EMA’da durmaya devam etti.

Bu haberin yazıldığı sırada DOGE 0,1429 dolardan işlem görüyor. En son canlanmadan sonra, RSI nihayet geçen gün boyunca yarı çizginin üzerinde kalmayı başardı. Ayrıca, yukarı giden CMF sıfır çizgisini geçti ve bir yükseliş eğilimi ortaya koydu. Bununla birlikte ADX, DOGE için zayıf bir yön eğilimi gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin