CoinTR

CoinTR borsası afetzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haberleri – CoinTR. Merkez üretim Kahramanmaraş olan deprem, geçtiğimiz haftalarda tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğdu. Afetin sonraki bölgeye birçok resmi ve gönüllü yardım hizmetini desteklerini götürdü. Yardımlar kimi zaman acil ihtiyaçları karşılamaya kimi zaman da moralleri yükseltmeye yönelikti. CoinTR borsası da afetin yaralarını sarmak için bölge birfiil giderek afetzedelere yardımda bulundu.

Buz Devri Filmi ile Geçirilen Eğlenceli, Gündemden Uzak Anlar

Geçen yıl Maslak/İstanbul’da kurulan CoinTR borsası; yalnızca finansal amaçların amacı değil, yerli bir girişim düzenleme yükümlülüklerini da taşıyarak içinde bulunduğu ülkenin tüm hayvanlarına hizmet verme Şubat ayı içinde afet bölgesinde giderek birfiil yardımda bulundu. Kahramanmaraş Elbistan Pınarbaşı’nda kurulan çadır kentte, Umut Sensin Derneği ile yapılan iş birliği diye afetzede çocuklar için “Çocuk Sineması” kurularak onlar için eğlenceli ve moral yükseltici bir gün yaşatıldı. Sinemasının film makinesinden açılan Buz Devri, çocuklar için üretilen patlamış mısırlar, armut koltuklar ve gerçek bir sinema keyfi için dağıtılarak dağıtılan biletler ile gündemden uzak, eğlenceli anlar yaşandı. Uzun soluklu bir projeye yönlendirmeni misafirleri Umut Sensin Derneği ve CoinTR borsası, bölgeye olan yardımlarını geniş bir periyoda yayarak çadırın ve desteğin sürekliliğini sağlamaya hazırlanıyor.

Sıcak Yemek Servisi ile Depremzedelerin İhtiyaçları Karşılanıyor

CoinTR

AFAD ve Kızılay ile birlikte giden faaliyet, Umut Sensin Derneği ve CoinTR borsası iş birliğinde yalnızca çocuklara özel değil, tüm depremzedeler için sürdürülmeye devam ediliyor. Ortalama 6.500 kişilik çadır kentlere günde üç öğün dağıtılan sıcak yemekler sayesinde yöre halkının gereksinimleri karşılanmaya çalışılıyor. Borsa çalışanlarından gönüllü bir ekibin de bir fiil afet bölgesindeki yardımın toplanmasıyla bölge halkına destek sağlanmaya çalışıldı.

CoinTR Kimdir? CoinTR Güvenilir Bir Borsa mı?

CoinTR, merkezi Maslak/İstanbul’da bulunan, ekibi içerisinde küresel pazarda önde gelen blokzincir şirketlerinde uzmanlaşmış üyelerinin olduğu yeni nesil kripto para işlem platformudur. 100’den fazla kripto varlıkla işlem gerçekleştirebileceğiniz, MASAK denetimine tabi, hızlı ve profesyonel alt yapısı ile kripto portföyünüzü güvenle çeşitlendirebileceğiniz bir alım satım deneyimi sunar. Türk devlet bankaları olan VakıfBank ve Ziraat Bank iş birlikleri sayesinde ise yerli yatırımcılar için 7/24 itibari para (Türk Lirası) ve kripto varlık yatırma ve çekme işlemlerini güvenilir bir şekilde sunar.
CoinTR hakkında daha fazla bilgi almak ve topluluklarına katılmak için Türkiye Telegram grubuna girebilirsiniz: https://t.me/cointrturkiye


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


CoinTR içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin