Aktif Bitcoin adres sayısı 20 bin dolar rekorunun görüldüğü seviyeye çıktı
Aktif Bitcoin adres sayısı 20 bin dolar rekorunun görüldüğü seviyeye çıktı

CoinText, SMS kripto cüzdanını Brezilya ve dört Avrupa pazarına sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinText, kullanıcıların Bitcoin Cash’i internet olmadan doğrudan telefon numaralarına veya BCH adreslerine göndermelerine olanak tanır. Kullanıcıların Bitcoin Cash’i (BCH) metin mesajları üzerinden işlemesine olanak tanıyan bir kripto para cüzdan hizmeti olan CoinText.io, SMS kripto cüzdanını Brezilya ve üç Avrupa pazarı olmak üzere Polonya, Hırvatistan ve Romanya gibi dört yeni ülkeye yayıldı.

CoinText, SMS kripto cüzdanını eski telefon çeviricilerini kullananlara da sunuyor

CoinText, kullanıcıların Bitcoin Cash’i doğrudan internet üzerinden telefon numaralarına veya BCH adreslerine, Blockchain tarafından desteklenen özel bir SMS iletişim ağ geçidi sağlayarak göndermelerini sağlar. Startup ​​ayrıca akıllı telefonlar olmadan ve hatta eski telefon çeviricilerini kullanan kullanıcıları da destekliyor. Geleneksel kripto cüzdanlarından farklı olarak, CoinText’in servisi kullanıcıların bir borsaya, parolalarını veya özel anahtarlarına kaydetmelerini gerektirmez.

Son anketler, insanların geleneksel aracılık hesaplarından daha fazla kripto para işlem hesabı açtığını gösteriyor

Hizmet şu anda kripto para birimi trendini kaçırmayan Brezilyalılar için var. Latin Amerika’da, Brezilya hem düzenleyici hem de kalkınma tarafında kripto para biriminde bir öncü. Şu anki haliyle, ülkenin finansal gözlemcisi olan CVM, sanal varlık sınıfında işlem görmeye yönelik yatırım fonlarını yasaklıyor.

Ancak son anketler, insanların geleneksel aracılık hesaplarından daha fazla kripto para işlem hesabı açtığını gösteriyor. Ayrıca geçen ay, Brezilya’nın en büyük bağımsız aracı olan Grupo XP’nin ana şirketi, bir kripto para birimi borsası kurduğunu açıkladı. CoinText kurucusu ve CTO Vin Armani, konuya yönelik şunları söylüyor:

Brezilyalılar, yolsuzluktan ve kötü para politikasından acı çekiyorlar. Kripto paralar bozuk bir sistemden kurtulmak için onlara bir yol sunuyor.

Financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin