Cointext, bitcoin cash, bch, kripto para, kripto para haberleri
Cointext Bitcoin Cash

Cointext internet olmadan Bitcoin Cash gönderme imkanı sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mesajlaşma platformu Cointext, cep telefonu olan herkesin internet olmadan Bitcoin Cash (BCH) ile işlem yapmasına olanak tanıyan servisini duyurdu.

Cointext bir SMS servisidir. Beta sürümü artık ABD, Kanada, Güney Afrika, İsviçre, İsveç, Hollanda ve İngiltere genelinde test edilebilir. Bitcoin Cash kullanıcıları artık bir cep telefonundan SMS SMS ile internet bağlantısı olmadan BCH gönderme imkanına sahip olacak. 2 Gün önce beta sürüm piyasaya sunuldu. Şirketin kurucu ortağı ve CTO’su Vin Armani şunları söyledi:

“Cointext, Bitcoin Cash’in kullanımını yaymanın en kolay ve en etkili yoludur. Çünkü tüm cep telefonlarıyla çalışır ve kullanmak için herhangi bir kripto para birimi bilgisine ihtiyacınız yoktur.”

Cointext beta testlerinden 54 ülkede hizmet verecek

Şirket cep telefonları için SMS üzerinden çalıştığı için, platformun cüzdanı geleneksel kripto cüzdanların yapamayacağı şeyleri yapabilir. Test için yaklaşık 2,000 kişi beta programına kaydoldu. Platform ayrıca BCH topluluğu tarafından sağlanan bağışlar nedeniyle ücretsiz BCH veriyor. Şirketin hattına CASH yazıp gönderen kullanıcılara 0,5 dolarlık Bitcoin Cash hediye ediliyor.

Geliştirici ekip Cointext’in, kullanıcıların parasını tutmadığını ve tüm SMS işlemlerinin BCH ağı üzerindeki zincirde gerçekleştiğini açıkladı. SMS şirketi herhangi bir işlemi değiştiremez veya sansürleyemez ve bir kullanıcı telefonunu kaybederse paralar için şirket buna müdahele edemez. Firma işlem başına 0.05 dolar komisyon alıcak ve komisyon her zaman sabit kalacak.

Şirket, uygulamanın 54 ülkede kullanılabileceğini ve milyarlarca insanın dikkatini çekeceğini umuyor.

Bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin