CoinText, Brezilya'da ve 3 Avrupa ülkesinde Bitcoin Cash Wallet’ı başlattı
CoinText, Brezilya'da ve 3 Avrupa ülkesinde Bitcoin Cash Wallet’ı başlattı

CoinText, Brezilya ve 3 Avrupa ülkesinde SMS Bitcoin Cash Wallet’ı başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinText, Brezilya’da ve 3 Avrupa ülkesinde SMS Bitcoin Cash Wallet’ı başlattı. Kullanıcıların Bitcoin Cash’i doğrudan telefon numaralarına veya internet olmadan bir BCH adresine göndermelerine olanak tanıyan bir kripto cüzdan hizmeti olan CoinText, Brezilya ve üç Avrupa (Polonya, Hırvatistan ve Romanya) ülkesi dahil olmak üzere dört yeni ülkede başlatıldı.

CoinText, SMS Bitcoin Cash Wallet ile internetsiz hizmet sağlıyor

Cüzdan, kullanıcıların Blockchain tarafından desteklenen özel bir SMS ağı sağlayarak BCH göndermesine izin veriyor ve şirket aynı zamanda akıllı telefonlar ve hatta hala eski flip telefonlarını kullananları bile destekliyor. Geleneksel kripto cüzdanlarından farklı olarak, CoinText hizmeti kullanıcıların bir borsaya parolalarını veya özel anahtarlarına kaydettirmelerini gerektirmiyor.

Bu son adımla birlikte hizmet artık 31 ülkede mevcut.

Haberler hakkında yorum yapan CoinText kurucusu ve CTO’su Vin Armani şöyle söyledi:

Brezilyalılar, yolsuzluktan ve kötü para politikasından acı çekiyorlar. Kripto para birimleri, bozuk bir sistemi barışçıl bir şekilde devre dışı bırakmaları için bir yol sunuyor. Polonya, Hırvatistan ve Romanya’yı eklemek, tüm Avrupa kıtasını birbirine yaklaştırmamızı sağlıyor. CoinText’in yıl sonu hedefi, 740 milyon Avrupalı’nın birbirlerinin telefonlarına para göndermelerine olanak sağlamak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin