Coinsquare Borsası ve resmi bankacılık sektörüne giriş
Coinsquare Borsası ve resmi bankacılık sektörüne giriş

Coinsquare Borsası 5 büyük Kanadalı bankayla ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu kripto para birimi şirketleri, finans dünyasının vahşi batı bölgesinde faaliyet göstermekte, geleneksel finansal piyasaların güvenliğinden yoksun kalmakta. Ancak, Kanadalı kripto firması Coinsquare Borsası, fiat bazlı finans dünyasını dijital para birimine yaklaştırıyor. Coinsquare, Kanada’nın en büyük 5 bankası ile bankacılık ilişkisini güvence altına alan Kanada’daki ilk kripto şirketi oldu. Yakın zamanda bir üçüncü taraf denetimi de tamamlandı.

Coinsquare Borsası ve resmi bankacılık sektörüne giriş

Coinsquare’in 5 büyük Kanadalı bankayla ortaklığı, kullanıcıların para yatırma ve para çekme işlemlerini kolaylaştıracak. Platformun küresel olarak büyümesi için güçlü bir temel oluşturulmasına da yardımcı olacak. Coinsquare CEO’su Cole Diamond, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu sadece Coinsquare için değil, tüm Kanadalı kripto para birimi endüstrisi için muazzam bir destek. Coinsquare’de, sloganımız her zaman “Dijital Para Birimi Hakkı” oldu.

Cole Diamond, bu ortaklığın, üçüncü taraf ortakların Coinsquare’in kripto işlerine nasıl inandığını gösteren bir örnek olduğunu söyleyerek devam etti. Yeni ortaklık ve Coinsquare müşterileri için getirebileceği yenilikler konusunda heyecanlandıklarını belirtti.

Bütünlüğü korumada denetim yardımı

Coinsquare, kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve diğer popüler dijital para birimlerinde ticaret yapabilmelerini sağlıyor. Böylece, 2014 yılından bu yana faaliyet gösteren ticaret platformu üçüncü taraf denetimini tamamlamış oldu. Bir konsolide finansal tablo denetimi yayınlayan dünyadaki ilk borsalardan biri. Coinsquare’in baş mali sorumlusu Ken Tsang ortaklık hakkında şunları söyledi:

Denetimin başarılı bir şekilde tamamlanması ve ülkede üst düzey bir banka ile ilişki kurmanın platforma dünyanın en güvenilir kripto para borsası unvanını getirecek.

Blokt.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin