CoinShares Litecoin Destekli ETP'yi Başlattı
CoinShares Litecoin Destekli ETP'yi Başlattı

CoinShares Litecoin Destekli ETP’yi Başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ETP’nin her birimi 0.20 Litecoin’i temsil edecek. İngiltere merkezli bir dijital varlık yöneticisi olan CoinShares, Salı günü Litecoin tarafından desteklenen yeni bir borsada işlem gören ürünün (ETP) piyasaya sürüldüğünü duyurdu. ETP başlangıçta SIX İsviçre Borsası’nda LITE kodu altında listelenecek.

CoinShares Physical Litecoin olarak adlandırılan ETP’nin her birimi lansmanda 0.20 Litecoin ile desteklenecek. Temel para birimi olarak ABD doları karşısında işlem görecek ve yıllık baz ücreti yüzde 1,5 olacak.

Yaygın Kripto Ürünlerine Talep Artıyor

CoinShares’in baş gelir sorumlusu Frank Spiteri, yeni ürünle ilgili olarak şunları söyledi:

Geleneksel yatırım topluluğu arasında dijital varlıklara olan talep giderek artarken, ilk iki baskın dışındaki yatırım risklerine yönelik talebin yeşil filizlerini görmeye başlıyoruz.

CoinShares, yatırımcıların dijital varlık ekosistemine erişmeleri için yeni yollar yaratmada liderdir ve LITE, pazara daha kapsamlı ve çeşitlendirilmiş bir ETP sunma yolundaki bir sonraki adımdır.

Eski Google ve Coinbase mühendisi Charlie Lee tarafından yaratılan Litecoin, Bitcoin kod tabanının çatallanmasıyla oluşturulan ilk ana akım altcoinlerden biri. Kripto para biriminin, Bitcoin’in verimli olmadığı daha küçük işlemlerde kullanılması amaçlanıyor ve 15 milyar doları aşan piyasa değeri ile ilk 10 kripto para birimi arasında yer alıyor.

CoinShares, büyük bir Avrupa kripto odaklı finansal hizmetler sağlayıcısı. Litecoin dışında, Bitcoin ve Ethereum tarafından desteklenen yatırım araçlarını da yönetiyor.

Son zamanlarda şirket, bir Bitcoin ETF başlatmak için Canadian 3iQ ile ortaklık kurdu.

“LITE, 2021’deki Bitcoin ve Ethereum ürün lansmanımızın hemen ardından yükseliyor ve aynı sağlam ve şeffaf fiziksel destekli ürün yapısından yararlanacak. CoinShares’in ürün başkanı Townsend Lansing, yeni ürün hattımıza böylesine iyi kabul görmüş ve yaygın olarak işlem gören bir kripto varlığa maruz kalmayı eklemekten heyecan duyuyoruz ”dedi.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin