coinsbit
Coinsbit: Kazançlı ve güvenli hizmetleriyle yeni nesil kripto para borsası

Coinsbit: Kazançlı ve güvenli hizmetleriyle yeni nesil kripto para borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılının yaz ayında faaliyetlerine başlayan Coinsbit kripto para borsası, sadece birkaç aylık çalışmasının ardında dünya çapında bilinirlik kazandı ve çeşitli ödüllere layık görüldü. Böylece gösterdiği yüksek performansla sadece Avrupa’nın en büyük yenilikçi kripto para borsası değil aynı zamanda dünyanın teknolojik olarak en gelişmiş ve güvenli borsalarından biri haline geldi.

Bugün Coinsbit, Coinmarketcap ve Coingecko gibi önemli kripto para ve kripto para borsası sıralama sitelerinde yüksek sıralara sahip. Öyle ki trafikte şu an 4. sırada bulunan kripto borsası, kayıtlarda ise 1. sırada bulunuyor.

Peki, Coinsbit borsasının avantajları nelerdir? ve bu borsayı hızlı ve güvenli şekilde üst sıralara taşıyan özellikleri nelerdir? Bu soruların cevaplarını bulmaya çalışalım.

Coinsbit borsasının kısa sürede bu denli büyük başarı yakalamasının altında kullanıcılarına benzersiz ve rekabetçi ürünler sunması yatıyor. Saniyede 10.000’e kadar işlem yapma hızıyla yüksek performansa sahip olması, kripto varlıkların yüzde 95’den fazlasının soğuk cüzdanlarda depolanması ve web uygulamasının içerdiği yüksek standartlı güvenlikle siber saldırılara karşı etkin bir koruma sağlaması, başlıca önemli özelliklerinden sadece bir kaçı.

Coinsbit dünya genelinde 200.000 POS terminaliyle entegre edilen ilk kripto para borsası olma unvanına da sahip. Kullanıcılar, aracılar olmadan fiat parayla coin satın alabiliyorlar. Böylece kripto para alımı hem borsa hem de POS terminalleri aracılığıyla yapılabiliyor. Bu bağlamda Coinsbit, borsaya devamlı para eklemek için POS terminallerini bir ağ geçidi olarak kullanabiliyor. Cyclebit’e ait olan 200.000 terminal, Güney Kore, Vietnam, Çin, Hindistan ve diğer ülkelerde dahil olmak üzere dünya çapında yayılmış durumda.

CoinsBit borsasının benzersiz tavsiye programı

Coinsbit borsasının sunduğu en önemli hizmetlerden biri ise her aktif kullanıcının iyi bir gelir elde etmek için Coinsbit ile iş ortaklığı yapabilmesi. Kripto para borsası, kullanıcılarının pasif gelir elde edebileceği, daha önce benzeri görülmemiş bir yönlendirme programına sahip.

Bu programa katılarak tavsiye bağlantınız üzerinden arkadaşlarınızı borsaya davet edebilir ve onların işlemlerinden komisyon alarak sabit bir gelir elde edebilirsiniz. Buna göre program dahilinde ne kadar çok yönlendirmeli kullanıcı kaydı elde ederseniz o kadar çok kazanabileceğiniz bir sistem var. 3 seviyeye ayrılan yönlendirme programında ayrıca belirli yönlendirme kullanıcı sayısına göre bonus olarak CNB tokeni de hediye ediliyor. Buna göre;

  1. Seviye: 1000 CNB (100 dolar)
  2. Seviye: 500 CNB (50 dolar)
  3. Seviye: 250 CNB (25 dolar)

Bonus kazanabilecekken tavsiye bağlantısıyla kayıt olan her kullanıcı da 2.000 CNB bonusu almaya hak kazanıyor. (200 dolar)

Ayrıca yine tavsiye programı dahilindeki seviyenize göre yapılan işlemlerden komisyon geliri de elde edebiliyorsunuz. Seviyelere göre komisyon oranları ise şu şekilde:

  1. Seviye: yüzde 25
  2. Seviye: yüzde 15
  3. Seviye: yüzde 10

CNB bonuslu başvuru programı için son tarih, 20 Aralık 2019. Bu tarihe kadar IEO token değişiminin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ayrıca bahsi geçen bonus miktarlarını kazanmak için dikkat edilmesi gereken birkaç nokta daha bulunuyor.

Kazanacağınız bonus miktarlarının kilidini açabilmeniz için borsaya tam kayıt yapmanız gerekiyor. Yani KYC prosedürü eksiksiz olarak tamamlanmalı. 20 Aralık tarihine kadar hesabın kısmi kayıtlı olması, hem tavsiye edenin hem de tavsiye linki ile kullanıcı kaydı oluşturan kişinin bonus alamamasına neden olacaktır.

Coinsbit IEO pazarı

IEO, kripto para endüstrisinde ICO’ların yerini alan yeni bir trend. IEO ve ICO arasındaki temel fark, borsanın fon işlemlerinde önemli bir rol oynamasıdır. Kripto borsası, böylelikle IEO satış organizasyonun ana ortağı konumunda bulunur. Coinsbit, güncel IEO listesine buradan ulaşabilirsiniz.

IEO’ların avantajları

  • Yatırımcıların kişisel hesabı ve projenin ayrı bir sayfası bulunur. Token satmaya başlamak ve daha fazla kripto para almak için bir web sitesi ve kişisel bir hesap açmak gerekir. Tam işlevsellik ise borsa tarafından sağlanır ve 7/24 teknik destek verilir.
  • IEO’nun sonra ermesinden sonra proje borsada otomatik olarak listelenir. Bu nedenle yatırımcının projeye güveni artırılmış olur.
  • IEO sonrası alınan tokenler yatırımcıların hesabına aktarılır ve böylece platformda token ticaretine hemen başlanabilir.

Coinsbit kod oluşturma ile borsa içi güvenli kripto aktarımı

Coinsbit kripto para borsasında bakiye aktarımını sağlayan kodlar, özel anahtar görevi görür. Anahtar oluşturma, borsa içindeki her aktarım için benzersiz bir kod oluşturmanıza olanak tanır. Böylece kullanıcılar arasında borsa içinde güvenli bir şekilde gerçekleştirilen aktarım, inanılmaz hızlı ve uygun bir yöntemdir.

Borsa içi kod oluşturarak aktarım aşamaları ise şu şekildedir:

  • Kullanıcı belirli bir aktarım tutarı için bir işlem kodu oluşturur.
  • Oluşturulan kodu kopyalar ve başka bir kullanıcıya (alıcı) gönderir.
  • Koda ile aktarımda komisyon alınmaz.
  • Kod oluşturma sırasında güvenlik amacıyla e-postada onayı istenir.(
  • Bu noktada, kullanıcı bakiyesi işlem miktarı kadar düşürülür.
  • Alıcı kodu (Etkin kod) kullanır ve kod etkinleştirir.
  • Kodu etkinleştirildiğinde, bakiye anında alıcı hesabına aktarılmış olur.

P2P platformuyla kripto para teminatlı kredi

Coinsbit’in bir diğer hizmeti ise P2P platformu üzerinden kripto para teminatıyla fiat para kredisi sunması. Kripto para teminatlı kredi, fona ihtiyaç duyanlar için cazip bir teklif sunarken yatırımlara alım fırsatı dönemlerinde ek fon sağlayarak portföylerini çeşitlendirme imkânı sağlıyor.

Borsanın popüler kripto kredi hizmetlerinin hedef kitlesi ise 100 binin üzerinde.  Kripto teminatlı kredi sisteminin dağıtık defter teknolojisi üzerinde çalışması, kullanımında bankalar gibi geleneksel finans aracılarıyla uğraşılmaması ve borç alanın kredi geçmişine bakılmaması en büyük avantalarının başında geliyor. P2P platformu aracılığıyla hem borç alabilen hem de ödünç verebilen kullanıcılar, böylece süreci çok daha hızlı, ucuz ve daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. P2P kredilerinin diğer faydalarını ise şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Bankalarla ilgili sorunlarınızı çözme ve kredi puanınızı düzeltme imkânı
  • Düşük faiz oranları
  • Akıllı sözleşmelerle gelen şeffaflık
  • Sürecin hızlı işlemesi
  • Bankalardan bağımsız olarak finansman elde edilebilmesi

Bu hizmetin çalışma prensibi ise son derece basit ve süreç adım adım şu şekilde:

  1. Kişisel bilgilerinizi doldurarak kayıt olunması; ad, soyad, telefon, pasaport bilgileri ve fotoğraf
  2. Kredi başvurusu oluşturma
  3. Kredinin sonuçlanması

Investbox

InvestBox, Coinsbit’in kripto para vadeli hesap işlemleri olarak bilinen bir diğer hizmeti. InvestBox sayesinde her kullanıcı dilediği miktarda kripto fonu yatırarak, günlük olarak yüzde 0,1’den yüzde 10’a kadar kripto para cinsinden pasif gelir kazanma imkânına kavuşabiliyor.

Aşağıdaki adımları uyguladığınızda kolayca Investbox’a katılabilirsiniz:

  1. Platforma fon yatırımı yapın
  2. Investbox sekmesine tıklayın
  3. Talep ettiğiniz kripto para seçimini yapın, vadeli olarak açacağınız fon miktarını belirleyin

Böylelikle belirlediğiniz miktar ve vadeye göre günlük, haftalık veya aylık olarak hesabınıza kar payı eklemesi gerçekleşir. InvestBox, coin miktarınızı zahmetsizce artırmak ve ticaret yapmadan kâr elde etmek için harika bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

Investbox, geliştiriciler için kendi kripto paralarına dikkat ve fon çekmek için önemli bir fırsat olarak ortaya çıkarken kullanıcılar için iyi bir yatırım imkânı sağlar. Böylece Coinsbit ile ticaret riskine girmeden hızla para kazanabilirsiniz.

CNB: Coinsbit yerel tokeni

Coinsbit borsasının diğer bir ürünü ise yerel tokeni olan CNB. Token sahipleri platformda en avantajlı ve benzersiz koşullara sahip oluyor. Buna göre CNB token sahipleri, İşlem komisyonlarında yüzde 50 indirim alabilirken Borsa hizmetlerinin (listeleme ve IEO tutma) ödemesi, yüzde 50’den başlayan indirimli oranlarda gerçekleşebiliyor.

Fon aktarımında Visa ve Mastercard kabulü

Coinsbit platformu, para yatırma işlemlerinde Visa/Mastercard kullanımına izin vererek hızlı ve güvenilir şekilde yatırım yapmanızı sağlıyor.  Visa/Mastercard ödeme sistemleri aracılığıyla hızlı işlem, para yatırma ve çekme işlemi garanti edilirken işlem komisyonu olarak çekim işlemlerinde yüzde 2 ve yatırma işlemlerinde ise yüzde 3 gibi düşük komisyonlar alınmaktadır.

Coinsbit stabil coin pazarı

Coinsbit’in ayrıca sadece birkaç tıklamayla satın alabileceğiniz bir stabilcoin pazarı da bulunmaktadır.  Stabil coinler bilindiği gibi fiyat dalgalanmalarını en az indirmek için tasarlanmış kripto paralardır. Kripto para oranlarındaki volatilitenin –özellikle ABD dolarına karşı- en aza indirilmesi, bu stabil kripto paraların yerleşik fiyat sabitleme mekanizmansın olmadığı Bitcoin gibi volatil kripto varlıklardan ne kadar farklı olduğunu gösterir. Birçok kuruluş ve bireysel yatırımcı, bu volatilite yüzünden kripto para piyasalarından uzak durur. Bu sorunu çözmek amacıyla ise özel olarak geliştirilen stabil coinlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Stabil kripto paralar neden gereklidir?

Kripto paraların bir dizi ürün ve hizmet için kullanımı durumunda yüksek volatiliteye sahip Bitcoin gibi kripto paralar, çok elverişli değildir. Örneğin, kripto para cinsinden maaş ödenmesi, aylık düzenli ödemeler yapılması için Bitcoin tutulması çok mantıklı olmaz. Aynı zamanda dijital altın olarak görülen Bitcoin’in gelecekte başarılı bir tasarruf aracı olacağını düşünüyorsanız, günlük alışverişte Bitcoin kullanmakta psikolojik olarak isteksiz olabilirsiniz. Stabil coinler ise yukarıda bahsettiğimiz kullanım durumlarında değişim aracı ve tasarruf aracı olarak rahatlıkla kullanılabilir.

Coinsbit kripto para borsasında bulunan stabil coin pazarında ise;

  • PLC
  • USDT
  • TUSD
  • PAX
  • USDS
  • USDA

Stabil coinlerinin ticaretini yapabilirsiniz.

Özetleyecek olursak Coinsbit’in sunduğu çoklu hizmetlerle kazanmaya başlamak için web sitesini ziyaret edip kolayca kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemi sonrası kendinizi mevcut döviz kurları, detaylı grafikler, son dakika haberleri, işlem geçmişi ve ticaret için etkileyici döviz çifti çeşitliğinin bulunduğu zengin bir panoda bulacaksınız.

Coinsbit her geçen gün büyüyor ve hali hazırda mevcut sistemiyle kripto para borsası Binance ile rekabet halinde. Borsa daha iyi bir konuma ulaşmak ve pazar lideri olmak için büyük bir gayret gösteriyor. IT alanına büyük yatırımlar yapan borsa, tecrübeli tüccarların ve kuruluşların ihtiyaçlarına da cevap verebilmek adına altyapısını devamlı olarak geliştiriyor.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin