CoinMarketCap platformu
CoinMarketCap platformu

CoinMarketCap platformu ve rakipleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların sayısı her geçen gün artmakta ve yatırımcıların sektörle alakalı bu kadar bilgiye sahip olması imkansız. Anlık değişimler ve fiyat hareketleri için çoğu kullanıcı tarafından CoinMarketCap platformu ana kaynak olarak kullanıyor. Bununla birlikte, yenilenmiş CoinCap, aynı zamanda adil bir kaç avantaj sunuyor. Bu sektörde rekabetin ısınmasıyla her iki platformun da kendi yararları ve dezavantajları var. Anlık bilgi kripto yatırımcıları için hayati öneme sahip. Bu yüzden sizin için iki platformu da araştırdık seçim yapmak size kaldı.

CoinMarketCap platformu

En büyük kripto trafiğine sahip olan CoinMarketCap, bir çok kripto para birimi bilgisine sahip. Piyasa değeri, tedarik ve işlem hacmine göre sıralanan para birimlerini gösterir. Yatırımcılar ayrıca tüm listelenen kripto paralar için saatlik, 24 saatlik ve yedi günlük değişiklikleri görebilir. Şu anda bu platformun ana zayıf noktası olarak kabul edilen şey gerçek zamanlı bilgi bulunmamasıdır.

CoinMarketCap’ın genel pazardaki belirli borsa ve fiyatları dışlama eğiliminde olduğuna dair bazı endişeler de var. 2017’nin sonlarında ve 2018’in başlarında Kore borsalarına ilişkin fiyatları listelememe kararları bir tartışmaya neden oldu. Tüm platformlar daha sonra yeniden eski durumuna getirilmiş olsa da, bir platformun kendi isteğiyle bu değişikliği yapması gerekip gerekmediğini ayrı bir merak konusu.

Hizmetin nasıl kullanılacağını düşünürsek, CoinMarketCap’ı kullanırken gerçek bir sorun yok. Bazı reklamlar can sıkabilir, ancak platformun müdahaleci olmayan bir şekilde gelir elde etmesi gerekir. Web sitesinde bulunan bilgiler en önemli olan şey ve bu konuda her şeyin yolunda olduğu görünüyor. Bazı daha gelişmiş ticaret araçları zaman içinde eklenebilir, ancak bu kişisel tercih meselesi.

CoinCap platformu

CoinCap platformu bir süredir devam ediyor ve yakın zamanda büyük bir güncelleme gerçekleştirdi. Yeni platformun bir parçası olarak, CoinCap gerçek zamanlı fiyat ve piyasa değişiklikleri sunarak CoinMarketCap’ın eksikliğini avantajına çevirdi. Benzer bir özellik, bu yılın başlarında ortaya çıkan başka bir CoinMarketCap rakibi olan LiveCoinWatch’te bulunabilir.

Ayrıca, CoinCap platformunun, bazı meraklıların aradığı daha gelişmiş ticaret ve grafik araçlarını entegre ettiği görülüyor. Bu özellikleri kullanma zorunluluğu olmamasına rağmen, TradingView araçlarını birleştirmek bu konuda çok olumlu sonuçlar doğuracak. Kullanıcılara daha fazla seçenek vermek, özellikle de gerçek zamanlı verilerin yer aldığı durumlarda her zaman olumlu. Resmi bir lansman tarihi henüz bildirilmese de, iOS ve Android için uygulama 2018’in sonlarında piyasaya sürülecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin