Facebook’un kripto parası Libra, CoinMarketCap'ta listeleniyor!
Facebook’un kripto parası Libra, CoinMarketCap'ta listeleniyor!

Yatırımcıların dikkatine: CoinMarketCap platformuna birçok yeni özellik ekledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital para piyasası veri sitesi CoinMarketCap, platformuna borsa sıralaması güncellemeleri, haber bülteni güncellemesi, dijital para birimi sözlüğü, profesyonel bir API ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli yeni özellikler ekledi.

Yeni güncellemelerden ilki, profesyonel kullanıcılara yönelik bir API

Bu güncellemeyle ilgili duyuru, 1 Ağustos’ta CoinMarketCap tarafından paylaşılan bir blog gönderisiyle yapıldı. Sitenin kurucusu Brandon Chez, yeni özelliklerin sitenin kripto para benimsenmesini hızlandırma vizyonunu ile uyumlu olduğunu belirtiyor.

Yeni güncellemelerden ilki, sitenin işlevselliğini kendi ürünlerine entegre etmek isteyen profesyonel kullanıcılara yönelik bir API. Site, profesyonel kullanıcılarının sitenin belirli özelliklerini kendi ürünlerine entegre etmek istediğine inanıyor. Bu API, blog yazısında açıklandığı gibi, “yüzlerce kullanıcı” tarafından bir ay boyunca yoğun bir şekilde test edildi. Blog yazısında yeni özelliğin kripto para ürünlerini ve alana yatırım yapan kurumsal fonların sayısını artırmayı hedeflediği bildirildi.

Artık sitede, kripto paralarla ilgili türev ürünlere ilişkin veriler mevcut

Blog yazısında konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

 API’miz her geliştiriciye yardımcı olacak şekilde sınıfındaki en iyi geliştirici kontrol paneli ile birlikte geliyor. Verilerimizden en iyi şekilde yararlanın.

Güncellemelerden bir diğeri ise CoinMarketCap’ta artık kripto paralarla ilgili türev ürünlerine ilişkin verilerin ve yenilenmiş bir borsa bölümününde mevcut olması. Türevler alanında vadeli işlem sözleşmeleri, opsiyonlar ve tezgah üstü (OTC) borsa verileri yer alıyor. Ek olarak borsalara daha fazla dikkat çekmek amacıyla ticaret çitfleri üzerinden doğrudan bağlantı verildi.

CoinMarketCap platformuna bir günlük haber bülteni de ekledi

Ayrıca borsaları çeşitli dönemlerde işlem hacmine göre sıralamak için yeni seçenekler de eklendi. Üç aylık güncellemede siteyi daha iyi hale getirmek için yapılan diğer çabalar arasında yenilenen bir borsa bölümü ve ayrıca borsalara daha kolay erişebilmek için yeniden tasarlanmış bir açılış sayfası yer alıyor. Siteye “trendler, haberler ve güncellemeleri” kapsayan bir günlük haber bülteni de eklendi. Chez, konuya yönelik şunları söyledi:

Haber bülteni ile sürekli gelişen kripto para projeleri, fikirleri ve felsefeleri hakkında ek bilgi sağlamak istiyoruz.

Bu üç aylık güncellemeyle birlikte gelen diğer özellikler arasında küresel bir etkinlik takvimi ve kripto para terminolojisi sözlüğü de bulunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin