Bitcoin’in adımını bilen analist: “Bitcoin’in parabolik modeli nihayet kırıldı!”
Bitcoin’in adımını bilen analist: “Bitcoin’in parabolik modeli nihayet kırıldı!”

CoinMarketCap mobil uygulamasına yeni özellikler ekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto veri takip hizmeti sunan CoinMarketCap, fiyat takibi ve kullanıcı hesapları için ek özellikler içeren yeni sürümünü 16 Nisan’dan itibaren iOS ve ilk Android mobil uygulaması için yayıladı.

CoinMarketCap yeni sürümü bu özellikleri içerecek

Web sitesine göre, mobil uygulamanın yeni sürümü, mum grafikleri, günlük açılış – en yüksek – en düşük ve kapanış grafiği verilerini içerecek. Ayrıca CoinMarketCap’te mevcut tüm kripto para birimleri üzerinde fiyat uyarıları ayarlama seçeneğini de olacak.

Uygulamayı kullanmak için, kullanıcıların bir CoinMarketCap hesabı oluşturması ve haliyle giriş yapması gerekiyor. Uygulama aynı zamanda kullanıcıların çeşitli medya kuruluşlarından gelen haberleri takip etmelerine ve kripto para fiyatlarını diğer kripto paralar ile karşılaştırmasına izin verecek.

Geçtiğimiz Ağustos ayında, CoinMarketCap kripto bazlı türev piyasalarını takip eden geliştiricileri ve fonları hedefleyen ve aylık bir ücret karşılığında vadeli işlemler, opsiyonlar ve tezgâh üstü borsaları destekleyen profesyoneller için ücretli bir API başlatmıştı.

Mart ayında, kripto veri takipçisi, Nasdaq Küresel Endeks Veri Hizmeti, Bloomberg Terminali, Thomson Reuters Eikon ve Börse Stuttgart’ta iki kripto karşılaştırma endeksi yayınlayacaklarını da açıklamıştı.

Kripto veri takipçisi eski trafiğini yakalamak için çaba gösteriyor

Yine bu yıl CoinMarketCap, döviz verilerinin çoğunun sahte olduğunu iddia ettiği araştırmayı takiben kripto para borsaları için listeleme metriklerini değiştireceğini belirtti.

CoinMarketCap’in ilk iOS uygulaması, geçtiğimiz Mayıs ayında sitenin beşinci kuruluş yıldönümü onuruna sunuldu. O zamanlar, dünyada en çok trafik çeken siteler sıralamasında 175. Sıradaydı. Sitenin şu an ki sırası ise 482 olarak görülüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin