CoinList'in CEO'su Andy Bromberg:
CoinList'in CEO'su Andy Bromberg: "En iyi ICO kendi işlerinin yasal yönünü anlayandır."

CoinList’in CEO’su Andy Bromberg: “ Kripto paralar uzun süre döngüsel kalacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Neredeyse tüm kripto varlıklarının değeri Ocak ayından bu yana, ICO’lar istisna olmaksızın çökerken, kamu finansmanı modeli destek aldı ve bu erken aşama endüstrisinde birçok yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor. New York merkezli ICO odaklı bir platform olan CoinList’in CEO’su Andy Bromberg Pazartesi günü sabah saatlerinde ICO’lar ve genel olarak piyasa hakkındaki profesyonel görüşlerini özetleyen bir röportaj verdi.

CoinList’in CEO’su Andy Bromberg: “En iyi ICO kendi işlerinin yasal yönünü anlayandır.”

CoinList, token satışları için önde gelen çevrimiçi platformlardan biridir ve 2017’nin ICO patlamasında büyük bir büyüme kaydetmiştir. Bromberg’e göre, daha iyi ICO’lar bu yıl büyümeye devam ederken, daha az iyi olan ICO’lar kendini cilalayarak para peşinde koşuyorlar. Kriptonun, döngülerde hareket eden bir gelişmekte olan pazar olduğuna inanıyor ve yatırımcıların fiyatlardaki mevcut düşüşten korkmamaları gerektiğini tavsiye ediyor. Çünkü bu dalgalanmaların, yıllar önce kriptoyla ilk kez karşılaşılan zamanlarda da yaşandığını belirtti.

Bromberg ayrıca, en iyi ICO’ların kendi işlerinin yasal yönünü anlayanlar olduğu konusunda da ısrar etti. Ayrıca henüz bu alanda hiç kimse doktora yapmamış olmasına rağmen, CoinList’in ekonomi ve oyun teorisi konusunda genel uzmanlık sahibi insanları işe almaya devam edeceğini belirtti.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin