Shiba Inu'ya yeni listeleme

Yeni Shiba Inu listelemesi: Bir borsa daha desteğini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avustralya’daki en uzun süredir devam eden kripto borsası, Kraken ve Bitpay’in ardından Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyen en son platform oldu. Önde gelen kripto borsası, resmi tweetinde meme para birimini uzun süre görmezden gelemeyeceklerini ve diğer altı kripto parayla birlikte listelediklerini açıkladı:

“Geçmişe bakıldığında, bu kaçınılmazdı. SHIB burada – ve ayrıca CoinJar serisine 6 jeton daha ekliyoruz”

Ayrıca borsa, resmi blog yazısında SHIB listelemesine değindi:

“Bugünden itibaren CoinJar Cüzdanınızı kullanarak Shiba Inu ($SHIB) alabilir, satabilir, gönderebilir ve takas edebilirsiniz. CoinJar Card ile SHIB’yi son dakika Noel alışverişi yapmak için bile kullanabilirsiniz, bu da en azından size aile öğle yemeğinde sohbet edecek bir şeyler verir.”

Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi

SHIB, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000089$’a yükseldikten sonra 2021’de en çok kazananlardan biri oldu. Ancak, takip eden iki ayda, altcoin kazanımlarının çoğunu kaybetti ve son 24 saatte %9 artışla şu anda 0.00003443 dolardan işlem görüyor. Altcoin, yıl sonuna kadar toparlanmak ve bir miktar yükseliş ivmesi kazanmak istiyor.

Shiba Inu SHIB
SHIB fiyatı

Balinalar Shiba Inu (SHIB) biriktirmeyi sürdürüyor

Shiba Inu, son 8 hafta boyunca sürekli bir fiyat düşüşü gördü, ancak meme para birimi şimdi yükselen geliştirme faaliyeti ve sürekli balina birikimi sayesinde bir toparlanma yoluna bakıyor.

Shiba Inu

Kısa süre önce Ether balinalarının mevcut düşüş sırasında yaklaşık dört trilyon SHIB biriktirdiğini ve daha fazla HODL (varlık tutmak) beklendiğinden bahsetmiştik. Borsa balinaları da iki aylık aradan sonra alım sinyalleri veriyor ve altcoin mevcut yükseliş momentumundan en iyi şekilde faydalanabilir.

Güçlü topluluk desteği ile altcoin, fiyatının daha da artması için bir katalizör olabilecek Robinhood listelemesini de bekliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin