CoinJanitor
CoinJanitor

Yanlış coin’i mi satın aldınız? CoinJanitor size yardımcı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları tuzaklarla doludur. Yenilikçi fikirlerin zenginliğine rağmen projelerin çoğu başarısız. Birçok durumda, insanlar gelecek vaat eden kavramlara ve teknolojik yeniliklere karşın başarısız olan kripto paraları satın alırlar. Bu nedenle, bir projenin pazara girerek bu değerli fikirleri geri dönüştürmesi, yanlış bir parayla satın alma talihsizliği yaşayanlara bu hatadan dönme şansı vermesi gerekiyor. Kısacası bir çıkış yolu olması gerek. CoinJanitor’un yapacağı tam olarak bu.

Nedir bu CoinJanitor?

CoinJanitor platformu, kripto para piyasasına benzersiz bir kavram getiriyor. Buradaki fikir, platformun kendi JAN tokenini kullanarak ölü para sahiplerine, ölü paralar içinde sahip oldukları değeri elde etmenin bir yolunu verebilmesi. CoinJanitor’a bu para çıkışları ile ölü para sahiplerini entegre etmek, CoinJanitor şemsiyesi altında binlerce kişiyi birleştirerek güçlü bir ağ etkisi yaratacaktır.

Bu satın almalar ayrıca CoinJanitor’un, pazarlama varlıklarına benzeyen ölü paralara ait diğer varlıkları elde etmesine izin verir ve platformu, para kodunu ve Blockchain verilerini analiz etmek için ayrıcalıklı bir konuma yerleştirir. Bu, CoinJanitor’un ölü paraların CoinJanitor topluluğunun ve kripto para piyasasının yararına sahip olduğu tüm değerli bileşenleri etkili bir şekilde geri dönüşüme sokmasına izin verecek.

Platform hedeflerine nasıl ulaşacak?

CoinJanitor bu ölü paraları profillemek için veri toplamaya başlamıştı. Ayrıca hangisinin en değerli ölü para olduğunu ve bu varlıkları daha fazla değer yaratmak için nasıl kullanabileceğini araştırmaya başladı. Bu profil araştırmasının önemli bir bileşeni, ölü bir paranın ne olduğunu tanımlamaktır.

CoinJanitor, hangi paranın ölü olduğunu ve hangilerinin satın alabileceğini anlamasına izin veren aşağıdaki 4 ana özellik ile ortaya çıktı:

  • Ölü paraların piyasa değeri 50 bin dolar veya altındadır.
  • Bir PoW coin’idir (Proof of Work).
  • Söz konusu kripto paranın başarılı olması için bir fırsat verildi ancak başarısız oldu, bu yüzden 2 yıl veya daha uzun bir süredir piyasadadır.
  • Coin, borsalarda listelenmemektedir.

CoinJanitor, bu koşullara uyan paralarla derlediği listelerden geçmeye başladığında, bir satın alma anlaşması oluşturmak için bu paraların toplulukları ve yaratıcılarıyla iletişime geçmeye başlayacak. O zaman bu varlıkların devralınması ve malların idaresi altına alınma işlemi gerçekleştirilecek. Bu, satın alımlar sırasında elde edilen tüm paraların yakılmasını içeriyor.

Sanılandan çok daha fazla ölü para var

Bu tanıma uyan para sayısı, sanılandan çok daha yüksek. Yeni başlayanlar için, 4.500’den fazla kripto para var. 3.000’den fazlası herhangi bir borsada işlem görmüyor. Bu, bir noktada ölü bir paranın satın alınması veya çıkarılması ihtimalinin oldukça yüksek olduğu anlamına gelir. Ayrıca yanlış para satın alan binlerce insan var. Birçok durumda bu paralar umut verici bir fikir sundu ancak başarısız oldular ve öldüler.

O paralardan birine sahip olma ihtimaliniz nedir? Peki ya arkadaşlarınızdan birinin sahip olma ihtimali? Piyasada çok fazla ölü para var. Bu nedenle CoinJanitor, işleviyle kripto para sektörüne kurtarıcı olarak geliyor.

Bu heyecan verici fırsatın bir parçası olma şansını kaçırmayın! Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilir, aşağıdaki linklerden sosyal medya ağlarına abone olabilirsiniz.

TelegramTwitterYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin