coingeek-sv-pool
CoinGeek'in halka açık madencilik havuzu faaliyete başlıyor

CoinGeek’in halka açık madencilik havuzu faaliyete başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin BCH ağındaki madenciler için halka açık madencilik havuzu olan SVPool, 22 Ekim Pazartesi günü faaliyete başladığını açıkladı. Halka açık havuz, CoinGeek Mining tarafından yönetilecek. Ayrıca madencilik havuzunun madencilerin uzun vadeli gelir elde etmelerine yardımcı olan Satoshi Nakamoto’nun orijinal vizyonunu takip ettiğini iddia ediyor. Madencilik havuzu nChain Baş Bilim Adamı Dr. Craig S. Wright’ın bir girişimidir.

Fanatik Satoshi hayranları için bir madencilik havuzu

SVPool ya da diğer adıyla Satoshi Vision Pool, Bitcoin Blockchain’i için orijinal Satoshi Nakamoto vizyonuna adanmış bir girişim. Bu bir Bitcoin Cash madencilik havuzu ve kullanıcılara uzun vadeli gelir sağlama konusunda yardımcı olmaya hedefine sahip.

Havuz madenciler için sıfır ücretle açılacak. İlk “Pay-Per-Last-N-Shares” (PPLNS) ile başlayacak ve gelecek ay kullanıcılar için “Pay-Pay-Plus” (PPS +) seçeneklerini de eklemeyi planlıyorlar.

Havuz, ön kayıt yoluyla yüzlerce madencilik grubu ve bireysel madenciyi eklediğini iddia ediyor. Tescil ettirenler Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, İspanya, Güney Afrika, Almanya, Hindistan, Çin, Kanada, Malezya, Avustralya, Brezilya, Japonya, Güney Kore ve diğer ülkelerden katılıyor.

İlk BCH bloğu 10 Ekim’de havuzdan çıkarıldı. Ve 21 Ekim itibarıyla, SVPool ayrıca Coin.dance verilerine göre, BCH bloklarının yaklaşık yüzde 3’ünü oluşturuyor.

Hedef Nakamoto’nun vizyonunu yerine getirmek

SVPool, madencilik faaliyetleri için Bitcoin SV tam düğümünü çalıştırıyor. Bitcoin ABC gibi diğer BCH uygulamaları, “gereksiz” teknik değişikliklerle denemeler yapıyor. Öte yandan, Bitcoin SV orijinal Satoshi protokolünü izliyor ve Bitcoin’i profesyonelleştirirken BCH ağının genişlemesine izin veriyor.

SV uygulaması, daha büyük projeler geliştirmek, ölçeklenebilirlik ve istikrar gerektiren bir iş için tasarlandı. Craig S. Wright, orijinal Satoshi Bitcoin protokolünün “düzeltilmesi gerekmediğini” düşünüyor. Aynı zamanda BCH’nin, akıllı sözleşmeler, tokenler ve diğer özellikler de dahil olmak üzere kitlesel açıdan ölçeklenmesi gereken tüm özelliklere sahip olduğunu söyledi.

Craig S. Wright konu ile ilgili şunları söyledi:

Bu, sadece küresel halk Blockchain’i haline gelmesine yardımcı olabilir. İnternet’in istikrarlı bir protokole sahip olması gibi, Bitcoin sabit bir protokole ihtiyaç duyuyor. Böylece işletmeler sürekli hareketli kumdan ziyade sağlam bir temel üzerine inşa edebiliyorlar. Bu yüzden Satoshi Vizyonunu BCH ile yeniden kuruyoruz.  Dünya üzerindeki madencilerinin SVPool’da bana katılmalarını rica ediyorum.

CoinGeek madencilik CEO’su BCH’yi tek gerçek Bitcoin olarak görüyor

SVPool, aynı şekilde, Bitcoin SV’nin maksimum blok boyutunu 128 MB’ye ayarlamayı içeren devasa ölçeklendirme planını destekliyor. CoinGeek Madencilik CEO’su Taras Kulyk, Bitcoin SV, Dr. Wright ve SVPool’a olan inancını yineledi ve BCH’nin “Satoshi Vizyonunu yerine getiren tek gerçek Bitcoin” olduğunu söyledi.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin