CoinGecko yöneticisinden 2021 için şoke eden Bitcoin tahmini! 
CoinGecko yöneticisinden 2021 için şoke eden Bitcoin tahmini! 

CoinGecko yöneticisinden 2021 için şoke eden Bitcoin tahmini! 

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinGecko’nun baş işletme sorumlusu Bobby Ong, Bitcoin fiyatının bu yılın sonunda 100.000 dolar ve ötesine geçeceğine inanıyor. Bir numaralı dijital varlık, yakın zamanda tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 61.711,87 dolara ulaştı ve 1 trilyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. BTC’deki 100.000 dolarlık fiyat etiketi kaçınılmaz görülürken ne zaman olacağı merakla bekleniyor.

CoinGecko, dünyanın önde gelen kripto veri toplayıcılarından biri. Yedi yıldan fazla bir süredir, Kuala Lumpur merkezli firmanın gözleri kripto para piyasalarını takip etmeye ve bunlardan yararlanmaya odaklandı. Milyonlarca kripto meraklısı ve trader, piyasalar hakkında temel bir karar verirken platforma güveniyor. Bu da firmayı Bitcoin’in geleceğini ve tüm kripto alanını anlatmak için daha iyi bir konuma yerleştiriyor.

“Bitcoin fiyatı 100 bin doları aşabilir”

CoinGecko’nun COO’su Bobby Ong, The Street’e verdiği bir röportajda, geleneksel kurumların artan ilgisinin bu yılın sonuna kadar Bitcoin fiyatını büyük olasılıkla 100.000 doların üzerine çıkaracağını belirtti.

Bobby’ye göre, Tesla ve MicroStrategy’nin katılımı, çoğu kurumun Bitcoin ve diğer dijital varlıklara büyük ilgi göstermesinin yolunu açtı. Çok beklenen Coinbase halka arzının yatırımcıların BTC’ye olan güvenini artıracağına ve kripto para birimi talebini artıracağına inanıyor.

Bobby ayrıca, para basma iştahının, küresel para sisteminin çökmesinden korkan yatırımcıları BTC ve ETH gibi alternatifler aramaya sevk edeceğini söyledi. COO’ya göre, baskın dijital varlık kripto varlıkların rezervidir; bu nedenle, dijital varlıklar bir şekilde BTC’ye sabitlenmiştir.

Bobby, mevcut piyasa durumunda hangi dijital para birimlerinin dikkate almaya değer olduğunu düşündüğü sorulduğunda, yeni başlayanlara ETH ve BTC’yi kripto için bir geçit olarak görmelerini tavsiye etti. DeFi veya merkezsiz finans projelerinin derinlemesine kripto bilgisine sahip olanlar için parlak bir geleceği olduğunu düşünüyor.

Bobby ayrıca, kripto endüstrisini fırtınaya sürükleyen bir trend olan NFT olarak bilinen Non-fungible Tokens’ın parlak bir geleceğe sahip olduğunu düşünüyor. NFT’lerin yaratıcı dünyayı güçlendireceğini ve kimlik, tedarik zinciri ve oyun dinamiklerini değiştireceğini düşünüyor.

Ünlü COO, meraklıların çoğunun kripto para birimi alanının risklerine meraklı olmadığından endişe duyuyor. Bobby’ye göre, kurumların artan ilgisinin ardından körü körüne kriptoya atlıyorlar. Yeni başlayanları akıllı sözleşmelerin dahil edilmesiyle ilgili risklere meraklı olmaya teşvik etti.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin