featured
Coingather

Coingather Borsası ortadan kayboldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küçük bir kripto para alım satım platformu olan Coingather Borsası ortadan kayboldu ve müşterileri oldukça endişeli. 22 Kasım Çarşambadan itibaren erişime kapalı olan borsaya ulaşılamıyor, destek taleplerine yanıt vermiyor ve hiçbir açıklama yapılmıyor.

Henüz küçük sayıda kullanıcıya ve hacime hizmet veren Coingather borsası belirsiz alım-satım standartları ve belirsiz değişim standartlarına sahipti, ancak yine de kimse tarafından farkedilmeden ortadan kaybolabilecek kadar küçük bir hacime sahip değildi. Sitenin endişeli kullanıcıları şikayetlerini dile getirmek ve çözüm bulmak adına günlerdir çaba sarfediyorlar. Coingather dünyanın en küçük borsalarından biri olabilir, ancak yine de Coinmarketcap’ta BTC, LTC, DOGE ve HTML5 ile eşleşen 92 işlem çifti ile listelenmiştir . Bitcointalk forumunda Rapta adıyla geçen site yöneticisi, bir haftadır çevrimdışı.

Borsanın özelliklerinin çoğu, pek çok tüccarın basit kripto paralarını denediği özelliklerdir. Coinmarketcap, Coingather’ın 24 saatlik ticaret hacmini 11.32 BTC, ya da yaklaşık 93.000 $ olarak listeliyor,  ancak bu rakamlar gün ortası kaybolmadan önce güncellendi. Sitede en son işlem gören coinlerin çoğunluğu Infinity Economics (XIN), HTLMCOIN, Ethereum ve LevoPlus’tan oluşuyor. Coingather’da tutulan toplam fon miktarını değerlendirmek zordur, ancak son birkaç günde tweetlenen şikayetlerin hacmine bakarsak kayıplar önemli olabilir.

Korku ve nefret

2014 yılında kurulan Coingather, varlığının ilk iki yılı boyunca çok az dikkat çekerek üzerinde duruldu. Yakın zamana kadar şikayetin tek nedeni, diğer borsalara göre 10 kat fazla sitenin fahiş para çekim ücretleri oldu. Bununla birlikte, bu yılın yazında Bitcointalk forumundaki mesajlarda bir şeylerin yanlış olduğunu gösteren ilk işaretler ortaya çıktı .

Bir kullanıcı yazdı: “Sadece Coingather hakkındaki kafalar için herkese teşekkür etmek istedim. * iç çekin * ve uyuşturucu bağımlıları veya gangsterler tarafından yürütülmeyen bir değişim arayışı devam ediyor. “

Coingather Exchange günler boyunca çevrimdışıydı ve kimse bilir

Bir ay sonra, başka bir forum kullanıcısı siteyi dolandırıcılık yasağı yerine para yatırmalarına izin veren bir aldatmaca etiketi verdi. Sahiplerini ele geçirmeye çalıştıktan sonra, bir “süreç hatası” mesajı karşıladı ve coinlerin gittiğini tespit ettiler. 5 milyon coini (SPRTS) parayı kaybetmiş olan kişi, şunları ekledi:

”’destek yardım etmiyor ve sadece fıstık resimleri göndererek şakalar yapıyor”

Coingather Exchange günler boyunca çevrimdışıydı ve kimse bilir

Devam edecek somut haberler olmadığından, korku, belirsizlik ve şüphe ortaya çıkıyor; Coingather’ın müşterileri endişe halinde. Borsanın büyüklüğü göz önüne alındığında, bir kişinin operasyon yapmış olması mümkündür; bu durumda, hastalıktan tutuklamaya kadar olan herhangi bir şey mevcut zaman aşımına neden olabilir. Ancak saatler güne dönüştüğü için, Coingather’ın iyiye gittiğini hissetmek zor. Sonuç ne olursa olsun, merkezileştirilmiş alışverişler için bir hafta boyunca soygun, saldırı ve dolandırıcılıkla dolu birçok dipnot bulunuyor.

bitcoin.com

Kripto Para Haber ekibi olarak gelişmeleri takip ediyor olacağız. Geçtiğimiz aylarda gelişen teknolojisiyle gündeme gelen İnfinity Economics (XIN) kullanıcılarının borsada varlıklarının küçümsenmeyecek kadar fazla olduğunu düşününce bu durum gerçekten endişe verici bir hal alıyor. Ekip olarak, kripto para sektörüne gönül vermiş ve yatırım yapmış kimsenin haksız yere madur olmasını kaldıramıyoruz. Kötü niyetli ya da yeteri hazırlık yapılmadan sektöre adım adan girişimlere karşı tepkimizi her zaman ortaya koyma taraftarıyız.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin