featured
Coingate ve Prestashop Avrupalı işletmeler için işbirliği yapıyor

Coingate ve Prestashop Avrupalı işletmeler için işbirliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coingate ve Prestashop Avrupalı işletmeler için işbirliği yapıyor. Vilnius merkezli kripto para borsası Coingate, açık kaynak kodlu bir e-ticaret platformu olan Paris merkezli Prestashop ile Avrupa işletmeler için birlikte çalışıyor. Kombinasyon kripto para birimlerine yatırım yapanlar için daha fazla seçenek anlamına geliyor.

Coingate ve Prestashop işbirliği ile 80 bin Avrupalı işletmeye ulaşılması hedefleniyor

Coingate CEO’su Dmitrijus Borisenka, konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Teknoloji meraklısı insanları yeni teknolojilere uymaya teşvik etmek bizim için en büyük önceliklerden biri. Prestashop, geleneksel kart ödemelerinden çok daha ucuz olan ve aynı zamanda Bitcoin etiketinin taşıdığı promosyon avantajları kadar yenilikçi ve giderek daha popüler bir ödeme yöntemi olarak, kripto paralardan yararlanabilecek küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal bir yöntem oluşturuyor.

İki şirket arasındaki ortaklığın 80 bin Avrupalı iştemeye kadar ulaşması bekleniyor. Fikir, Prestashop’un arka ucuna Coingate’i ekleyerek, kullanıcılara neredeyse sürtünmesiz bir deneyim sunmakta.

Coingate ve Prestashop Avrupalı işletmeler
Coingate ve Prestashop Avrupalı işletmeler için işbirliği yapıyor

“Her çeşit kripto paraya sahip olan ve onları harcama yollarını arayan yeni bir insan kitlesi var.”

Dmitrijus Borisenka açıklamalarına şunları ekledi:

Her çeşit kripto paraya sahip olan ve onları harcama yollarını arayan yeni bir insan kitlesi var. Ancak bu alandaki müşteriler ve işletmeler arasındaki uçurum hala çok büyük. Bu nedenle, işletmeleri ileriye dönük bir tutum benimsemeye ve kripto paraları çevreleyen mevcut kavram yanılgılarının üstesinden gelmeye teşvik etmek çok önemli.

Coingate ile bir hesap oluşturduktan sonra, işletmelere “birkaç tıklama” yükleme kapasitesine sahip bir ödeme modülü vaat ediyor. Bitcoin Cash, Bitcoin çekirdeğini ve yaklaşık 50 diğer şifrelemeyi desteklemek üzere tasarlandı. İşletmeler için, geniş bir şifreleme ağını yayınlayan tek bir ödeme çözümü. Eklenen bir özellik, ödeme aşamasında: ödemeler, işletmenin seçiminde tek bir para biriminde gelir.

“Kripto paraları bir ödeme şekli olarak kabul etmek kesinlikle güvenli.”

Dmitrijus Borisenka konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto paraları bir ödeme şekli olarak kabul etmek kesinlikle güvenli. İşletmelerimizi, satın alma anında Bitcoin’in fiyatını sabitleyerek döviz kuru dalgalanma riskinden koruyoruz. Bizden euro ödemeleri almayı tercih eden işletmeler aslında, kripto paralara hiç dokunmak zorunda değiller. Sürecin her aşamasını ele alıyoruz.

Her iki şirket de ödeme ve kripto para birimi sektörlerinde deneyimli

Ödeme ertesi gün, volatilite konusunu ele alarak gerçek zamanlı euro cinsinden yapılır. Her iki şirket de ödeme ve kripto para birimi sektörlerinde deneyimli. Coingate’nin dünya çapında 1.500 hesabı, 50.000 kullanıcısı ve aylık yaklaşık 10 milyon euro geliri var. Prestashop 2007 yılından beri yaklaşık iki yüz ülkede çeyrek milyondan fazla çevrimiçi mağaza tarafından kullanılan açık kaynak kodlu bir platform haline geldi.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin