Japon kripto borsası Coincheck kaldıraç ticaretini sonlandırıyor
Japon kripto borsası Coincheck kaldıraç ticaretini sonlandırıyor

Coincheck, Monex’in devralma teklifini kabul etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coincheck, Monex’in devralma teklifini kabul etti. Kripto para birimi borsası  Coincheck’in, Japonya’nın en büyük üçüncü online aracılık şirketi olan Monex’in devralma teklifini kabul etmeye karar verdiği bildirildi.

Coincheck, Monex’in çoğunluk hisselerini satın almak için yaptığı milyarlarca yenlik anlaşmayı kabul ediyor

Japon gazetesi  Nikkei, Japon finans hizmetleri sağlayıcısı Monex’in, kripto para birimi borsası Coincheck’in çoğunluk hissesini satın almak için yaptığı milyarlarca yenlik anlaşmayı kabul ettiğini belirtiyor.

Bu değişiklik, Coincheck’in yönetiminin yeniden düzenlenmesine sağlayacak

Bu değişiklik, Coincheck’in yönetiminin yeniden düzenlenmesine sağlayacak. Coincheck’in Ocak ayında yaklaşık 530 milyon dolar değerinde NEM (XEM) coinini bir hacker saldırısı sonucunda çaldırdığında beri toparlanma çabalarına devam ediyor. Coincheck saldırısı, tüm zamanların en büyük kripto para borsası hırsızlıgıydı.

Monex, Blockchain tekonolojisi ve kripto paraların temel faaliyetlerine güç katacağına inanıyor

Monex, kripto para birimi endüstrisine girmesinin, Blockchain teknolojisi ve Bitcoin gibi kripto para birimlerinin temel faaliyetlerine güç katacağına inanıyor. Satın almada, kesin rakamlar ve yatırım formunun detayları hala kesinleşmedi. Haber ekinde, yarın Cuma günü açıklanacak anlaşmanın detayları yer alıyor.

Monex, kripto para borsasını yeniden inşa etmek istiyor

Coincheck’in kurucu başkanı Koichiro Wada ve baş operasyon yetkilisi Yusuke Otsuka, kripto para borsasının satım işlemlerinden sonra Coincheck’ten hemen çekilecek. Monex operasyon müdürü Toshihiko Katsuya, Coincheck’in yeni başkanlığını devralacak konumda. Monex, operasyon müdürü Toshihiko Katsuya’nın deneyimini, kripto para borsasını yeniden inşa etmek için kullanacak.

Coincheck, NEM hırsızlığından etkilenen müşterilere tazminat ödüyor

NEM hırsızlığından etkilenen müşterilere tazminat ödemeye başlamış olan Coincheck, ülkenin mali düzenleyicisi olan Finansal Hizmetler Dairesi (FSA)’den iki iş geliştirme emriyle karşı karşıya kaldı. FSA, on altı yerli kripto para borsasına lisans vermiş olsa da, Coincheck bunların arasında değil. Ancak Tokyo merkezli borsa, Monex ile olan anlaşmasını gerekçe yaparak,  FSA’nın yeni yönetim altındaki operasyonları gözden geçirmesini istiyor ve yeni bir lisans için başvuruda bulunuyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin