nem,xem,coincheck
nem,xem,coincheck

Coincheck para çekme işlemlerini askıya aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’nın en büyük borsalarından Coincheck, tüm çekim işlemleri de dahil olmak üzere bugün bir dizi hizmetin askıya alındığını açıkladı.

Kripto para alışverişi durduruldu

Borsa, haberi bu sabah saatlerinde internet sitesinde yayınladı ve çoğu kripto alışverişini durdurduğunu ve tüm kripto para birimlerinin ve Japon Yeni’nin çekilmesinin durduğunu açıkladı.

Bu karara neyin sebep olduğu bilinmemekle beraber, Japon yerel saatine göre 13.00’te Nem Blockchain’i üzerindeki Xem tokeni üzerinden trade, çekim ve yatırım yapılmasının durdurulduğunun açıklanmasıyla ortaya çıktı.

Kapsam hızla genişletildi

30 dakika sonra kapsam genişletilerek tüm kripto paraların ve japon yeninin çekimlerininde durdurulduğu açıklandı. Takip eden saatte, Bitcoin haricinde tüm kripto para ticaretleri de kısıtlandı. En son güncellemeye göre, kredi kartı da dahil olmak üzere diğer para yatırma yöntemleri de durduruldu.

Coincheck soruna neyin sebep olduğu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Coincheck açıklaması ile birlikte düşüş yaşandı

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Coincheck ilk duyurusunu yayınladıktan sonra NEM fiyatlarında düşüş başladı. NEM kısa sürede %18 değer kaybetti.

NEM.io Vakfı Başkanı Lon Wong, ağında herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti:

NEM teknolojisinde herhangi bir bozulma olmamıştır. Biz fork yapmıyoruz. Ayrıca tüm borsalara, şu an piyasanın en iyisi olan çoklu imzalı akıllı kontratlarımızı kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

Coinbase

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin