Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar
Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

Coinbase’in ilk çeyrek geliri, Nasdaq listesinden önce 1.8 milyar $ ile rekor kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, şirketin Nasdaq’taki halka arzından bir hafta önce yayınlanan yeni rakamlara göre bu yılın ilk çeyreğinde 1.8 milyar dolarlık gelir elde etti.

Devasa kar

Coinbase, borsanın Nasdaq’taki doğrudan listelenmesinden bir hafta önce etkileyici ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı ve işlem hacminin %276 arttığını ve üç aylık gelirin 1.8 milyar dolara ulaştığını belirtti.

Şirketin birinci çeyrek kazanç çağrısında ortaya çıkan cömert gelir, geçen yılki 190 milyon dolarlık gelirini gölgede bıraktı ve şirket, bu patlayıcı büyümenin bir kısmını Bitcoin’in boğa piyasasına bağladı.

Boğa piyasası, aylık aktif kullanıcıların ilk çeyrekte 1,3 milyondan 6 milyondan fazla kullanıcıya yükseldiğini gördü ve platformdaki kripto varlıkları yıllık %1200 artarak 17 milyar dolardan 223 milyar dolara yükseldi.

ABD merkezli borsanın CEO’su Alesia Haas şunları söyledi:

“Tüm zamanların en yüksek kripto fiyatlarının, platformumuzda kullanıcı aktivitesinin ve ticaret hacminin yükselmesine yol açtığını gördük.”

56 milyon doğrulanmış kullanıcısıyla övünen Haas, aktif aylık kullanıcıların bu yıl en fazla yedi milyona çıkabileceğini öne sürdü, ancak bu yıl bir ayı piyasası meydana gelirse bunun dört milyona düşebileceği konusunda uyardı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin