Coinbase yatırımcıları bu meme coinle ilgileniyor! Fiyat etkilenecek mi?
Coinbase yatırımcıları bu meme coinle ilgileniyor! Fiyat etkilenecek mi?

Coinbase yatırımcıları bu meme coinle ilgileniyor! Fiyat etkilenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında uzun bir süre sonra toparlanma hareketleri görülmeye başladı. Bununla birlikte elde edilen verilere göre, Coinbase yatırımcılarının büyük bir çoğunluğu bu meme coin’den alım yapıyor. Coinbase kullanıcılarının %87’si, Shiba’yı satın almayı tercih ettiği için Coinbase’deki en popüler 11. kripto para oldu.

Shiba Inu ayrıca son 24 saat içinde CoinMarketCap’te en çok aranan 3. kripto para oldu. Yatırımcılar, devam eden düşüşe rağmen meme coin’e olan ilgilerini kaybetmiyor.

Unification XFUND’un 3. çeyrekte Shibarium Public Beta TestNet’i dağıtma planını açıklamasıyla birlikte, tüm büyük kripto para borsaları ve fiyat izleme web sitelerinde Shiba Inu’nun popülaritesi artmaya başladı.

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Coinbase tarafından yayınlanan son veriler, kullanıcılarının %87’sinin son 24 saat içinde SHIB’deki net uzun pozisyonlarını ticaret yoluyla artırdığını gösteriyor.

87% buying shib on Coinbase

Aynı zamanda, CoinMarketCap tarafından sağlanan veriler, SHIB’nin şu anda dünyanın en iyi kripto izleme web sitesinde trend olan üçüncü kripto para olduğunu belirtiyor.

Shib Trending on CMC

Yukarıda bahsedilen gelişmelerin ardından, SHIB’nin işlem hacmi son bir günde %95’in üzerinde artış gösterdi. Şimdi, en popüler köpek temalı kripto para biriminin 24 saatlik hacmi 414.62 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Yazım sırasında meme coin, 0,00001025 dolar fiyatla işlem görüyor.

Yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre, XRP odaklı Mega Crypto Whale, son 24 saat içinde rekor kıran bir işlemde 210.10 milyon dolar SHIB biriktirdi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin