Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi
Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi

Coinbase Wallet’a bir dizi yeni özellik eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Wallet, kullanıcıların kripto varlıklarını ödünç vermelerini ve faizi doğrudan cüzdanlarında izlemelerini sağlamak için merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarıyla entegre edildi.

Coinbase Wallet’ta neler değişti?

Şirketin bugün yaptığı açıklamaya göre Coinbase Wallet kullanıcıları, cüzdanın yerleşik DApp tarayıcısı ve WalletLink özelliği aracılığıyla DeFi platformlarına milyonlarca dolar yerleştiriyor. Ancak Coinbase, kullanıcı deneyimini daha sorunsuz hale getirmeyi amaçlıyor. Daha önce kullanıcılar farklı sağlayıcılar tarafından sunulan oranları kolayca karşılaştıramıyordu veya bu sağlayıcılar arasındaki toplam bakiyelerini göremiyordu.

Yeni özellik, cüzdan kullanıcılarının Compound ve dYdX gibi DeFi platformlarıyla etkileşimde bulunmaları için daha kolay bir yol sağlıyor. Kullanıcılar artık bir kripto para ve akıllı sözleşme sağlayıcı seçebiliyor ve seçilen DeFi ürününe herhangi bir miktarda kripto yatırımı yapabiliyor. Daha sonr, cüzdandan ayrılmadan kazanılan toplam bakiye ve faizlerini görebiliyorlar.

Duyuruya göre bu özellik bu hafta iOS kullanıcıları ve önümüzdeki haftalarda Android kullanıcıları için mevcut olacak.

Merkezsiz finans uygulamaları henüz yeni ve riskli olduğundan dikkatli olunmalı

Aynı zamanda Coinbase, yatırımcıları DeFi ürünlerinin hâlâ yeni ve nispeten riskli olduğu konusunda uyardı. Bu nedenle dikkatli olunması gerektiği ifade edildi:

Başlamadan önce, DeFi ödünç verme uygulamalarının nispeten yeni olduğunu ve risklerle geldiğini lütfen unutmayın. DeFi uygulamaları, Blockchain’de çalışan programlardır ve herhangi bir bilgisayar kodu gibi, para kaybetmenize neden olabilecek hatalara sahip olabilirler. İade garanti edilmez ve yatırımlarınız sigortalanmaz.

theblockcrypto

Bitcoin fiyatında death cross görüldü! Son görüldüğünde ne olmuştu?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin