Coinbase Wall Street’den ders alıyor
Coinbase Wall Street’den ders alıyor

Coinbase Wall Street’ten ders alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para  piyasaları hala genç ve heyecanla itici güç oluşturuyor. Ancak, Coinbase dijital varlıkların ticaret manzaralarını sonsuza dek değiştirebilir gibi gözüküyor. Business Insider’a göre, borsa bu yılın başlarında başlatılan komisyonculuk faaliyetleri ile işinin zirvesine yükselmeyi planlıyor. Coinbase Prime olarak bilinen şirketin bu kolu, kripto pazarlarına büyük yatırımcıları ve hedge fonları getirmek için çalışıyor. Kısaca denilebilir ki; Coinbase Wall Street’ten ders alıyor, ana komisyonculuk işine girmeyi planlıyor.

Wall Street’ten yatırım dersleri almak

Prime Brokerler Wall Street’te yaygın olarak görülüyor, ancak kripto para piyasaları şimdiye kadar onlardan habersiz kaldı. Son derece değişken bu piyasalarda yatırım yaparken kurumsal yatırımcıların ve hedge fonlarının biraz temkinli olmasının nedenlerinden biri bu gibi görünüyor.

Coinbase, henüz şirket adını vermeyecek olsa da, platformlarına 20 milyar dolarlık bir hedge fonu getirdiğini iddia ediyor. Şirket, küçük yatırımcılar için en popüler borsalardan biri olduğu için bu platform için de büyük bir hamle oluyor. Yeni teklifi ile platform, kurumsal yatırımcıların ticaret mekanları ve borsalar ile etkileşime geçmesini sağlayan bir komisyoncu programı oluşturmak için bazı Wall Street yöneticileri işin başına getiriyor. Coinbase’in ayrıca saklama hizmetleri sunması bekleniyor.

Kurumsal yatırımcılar artık ticarete borçlanabiliyor, bu da geri dönüşleri arttırmak ve kısa pozisyonlardan kaldıraç etkisi elde etmek için kullanılabiliyor. Müşteriler, rakip borsalar olsa bile, ticaret için en iyi mekanları bulabilecekleri söyleniyor.

Kripto evreninin derinliklerine hareket etmek

Coinbase, Chicago, Londra ve New York’ta ekipler oluşturmakla meşgul oluyor. Coinbase, Barclays’den Hunter Merghart’ı satış komisyoncusu ve NYSE’den Christine Sandler’ı kurumsal satışların ortak yöneticisi olarak getiriyor. Perakendeden girişim sermayesine kadar, piyasayı daha da geliştirmeye yardımcı olan kripto aktivitelerini takip ediyor.

Greenwich Associates şirketinde bir danışman olan Richard Johnson’a göre:

Şirket, mantıklı ve geleneksel finansa daha yakın olan pek çok farklı girişimi takip ediyor. Gözaltı, finansman, borç verme, güvenlik tokenları ve kurumsal portal. Onları finanse edecek kaynaklara sahipler ve kesinlikle bazı başarıları oluyor.

blockt

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin