Coinbase, Singapur’da kripto lisansını güvence altına aldı

Coinbase Ventures’in ikinci çeyrek raporu iyi gelmedi: Bu protokollere daha fazla yoğunlaşacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikalı kripto borsasının yatırım kolu olan Coinbase Ventures, DeFi protokollerine odaklanıyor. Ancak borsa, merkezi borç verme platformlarından kaçınacak.

Coinbase Ventures’ın 2. çeyrek raporu, genel işlem faaliyetinin, daha geniş pazarda hüküm süren karamsar hissiyatla birlikte düştüğünü gösteriyor. Bununla birlikte, aşağı yönlü piyasa koşulu, firmanın, gelişen Web3 oyun sektörünün yanı sıra gerçek faydayı gösteren altyapı projelerine yönelik yatırım tezini değiştirmedi.

Coinbase Ventures ikinci çeyrekte kan kaybetti

Perşembe günü şirketin ikinci çeyrek yatırım notu yayınlandı. Buna göre Coinbase Ventures’ın anlaşma faaliyeti QoQ 71’den 47’ye gerledi. Fakat bu oran yıllık %68’de kalabildi. Yatırım devi, daha geniş girişim pazarındaki gözle görülür yavaşlamanın, 2019’un ikinci çeyreğinden bu yana ilk finansman düşüşüne tanık olduğu için ilk çeyrekten bu yana başladığını belirtti.

Coinbase’in yatırım kolu, böyle bir düşüşü yüksek oynaklığa bağladı. Yatırımcıların “yeniden düşünmelerine veya turlarını duraklatmalarına” ve yalnızca “yeni bir turu haklı çıkarmak için gereken büyümeyi gösterebilecek” şirketlere bahis oynamalarına neden oldu.

Kasvetli makro ortama rağmen, Coinbase Ventures, toplam yatırımının sırasıyla %38 ve %21’ini oluşturan Web3/protokol altyapısı ve Platform&Geliştirici Aracına odaklanmasında gösterildiği gibi gerçek fayda sağlayan projelere yatırım yapmaya devam ediyor.

Kısacası şirketin yatırım bölümü Coinbase Ventures, daha çok DeFi protokollerine yönelecek. Merkezi sistemlerin yaşadığı sıkıntılardan dili yanan borsa bu alanda daha fazla mesafeli olacak.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin