featured

Coinbase uygulaması, piyasanın kötü koşullarına yenik düştü: İşte 2022 indirme oranları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasına vurulan büyük darbe sonrasında sistemlerin hepsinde düşüş yaşandı. Aslında bu darbeyi varlıklar kendilerine vurdu. Elbette enflasyon, faiz ve farklı krizler etkiledi. Ancak bu sisteme baş kaldırış olarak ortaya çıkan Bitcoin ve arkadaşları bir türlü pozitif ayrışma göstermedi.

Anlık ve gündelik sıçramalar yatırımcının gözünde artık bir oyun olarak kaldı. 2022 yılında pek çok ilklerin yaşandığı piyasada büyük borsalarında can çekişmesine sahne oldu. Bunlardan biri de Coinbase. Amerika merkezli şirket, uygulama noktasında bir hayli geride. Coinbase uygulaması, kötü koşullarda sınıfta kaldı.

Coinbase kan kaydediyor

Kripto para borsası, gezinmeye devam ederken, platformun Google Play ve App Store’daki mobil uygulama indirmeleri tutarlı bir düşüş kaydediyor.

Uygulama zekası platformu Appfigures’a göre, tahminler, yeni Coinbase uygulaması için hiç iyi değil. İndirmeler, Ocak ve Mayıs arasında yaklaşık 2 milyondan 900.000’e yani %55 oranında düştüğünü gösteriyor. İlginç bir şekilde, yıldan yıla indirmeler Mayıs 2021’de kaydedilen 3,9 milyondan yaklaşık %79 düştü.

Oynak piyasa Coinbase borsasını etkiledi

Coinbase’in potansiyel yeni kullanıcıları çekememesi, düzenleyici endişeler gibi diğer faktörlerle birlikte yatırımcılar arasında düşük bir motivasyon olarak yorumlanıyor.

Coinbase uygulaması indirmelerinde kurtarma yeteneği olmasına rağmen, ABD hükümetinin Başkan Joe Biden’in dijital para geliştirme konusundaki yürütme emri gibi girişimler yoluyla kripto sektörünü resmi olarak düzenlemek için önlemler aldığı düşünüldüğünde zor gözüküyor.

Coinbase işe alımla ilgili dondurma kararı vermişti

Amerika merkezli borsa, sürdürülebilirlik için işin farklı unsurlarını yeniden ayarlıyor. 2 Haziran’da Coinbase, daha önce işe alınan adaylar için kabul edilen teklifleri iptal ederken işe alım dondurmasını uzattığını söylemişti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin