Kripto komisyonculuğu Bitit, Bitcoin boğa koşusu ortasında kapanıyor
Kripto komisyonculuğu Bitit, Bitcoin boğa koşusu ortasında kapanıyor

Coinbase tüm kripto para piyasasının yüzde 11’ini elinde tutuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen ABD borsası Coinbase’in saklama hizmeti artık toplam kripto para varlık piyasasının yüzde 10’undan fazlasını kontrol ediyor.

Messari açıkladı

Kripto veri toplayıcısı Messari, ABD borsa devi Coinbase’de saklanan kripto varlıklarının miktarının 2020’nin son çeyreğinde arttığını bildirdi.

Messari Crypto, geçen yılın sonunda tüm kripto piyasası değerinin % 11’inin Coinbase’de tutulduğunu açıkladı. Coinbase, yaklaşık yarısı Coinbase borsasında takas edilebilen 90’dan fazla kripto varlığı için saklama hizmetleri sunuyor.

Coinbase ile muhafaza edilen varlıkların değeri, 2020’nin dördüncü çeyreğinde 90 milyar dolara yükseldi.

Coinbase Custody tarafından desteklenen çok çeşitli varlıklara rağmen Messari, Bitcoin ve Ethereum’un Coinbase ile tutulan kripto para biriminin %83’ünü oluşturduğunu tespit etti.

Bulgular, Messari araştırmacısı Mira Christanto tarafından derlenen Coinbase’in beklenen halka açık listesini inceleyen bir raporda yayınlandı.

Christanto, Coinbase ticaret gelirlerinin % 95’inin kurumsal müşterilerden 30 kat daha fazla ödeme yapan perakende müşterilerden geldiğini bildirdi.

Coinbase’in 25 Şubat’ta Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunduğu S-1 raporuna göre, borsa 2020’de çoğunlukla alım satım ücretlerinden 1.1 milyar dolarlık doğrudan gelir elde etti.

Coinbase, müşterilerine 25 Şubat’ta yazdığı bir blog gönderisinde, Bitcoin ve diğer kripto varlıklarının, şirketin 2012’de kurulmasından bu yana kurumsal hazinesinin büyük bir bölümünü oluşturduğunu belirtti

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin