featured

Coinbase sonunda başardı: Coinbase Custody, New York Finansal Hizmetler Departmanı’ndan lisans aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Coinbase, Coinbase Custody’nin New York Eyaleti Bankacılık Yasası kapsamında bağımsız olarak çalışmak için bir lisans aldığını duyurdu. Coinbase Custody (Coinbase C), New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından lisanslanan bir “Limited Purpose Trust Company” olarak faaliyet gösterecek. Bu bağımsız işletme, yatırımcılara birçok popüler kripto paralar için kurumsal sınıf saklama çözümleri sunacak.

Coinbase Custody, kripto paralar için kurumsal sınıf saklama çözümleri sunacak

Coinbase C, büyük miktarlarda kripto para birimini son derece güvenli bir şekilde depolamak için optimize edilmiş kurumsal bir hizmet. Müşteriler için, bir New York State Trust Şirketi altında faaliyet göstermek, sadece yeni bir lisanstan daha fazlası ve bu, daha fazla varlığın uyumlu bir şekilde depolanması ve istiflenmesi gibi yeni özellikler eklemesine olanak tanıyan önemli bir düzenleyici netlik parçası.

Coinbase Custody Trust Company, Coinbase Inc.’den bağımsız, bağımsız sermayeli bir şirket olarak faaliyet gösterecek ve DTC gibi geleneksel güvence altındaki işletmeler gibi aynı uyum, güvenlik ve sermaye gereksinimlerine sahip olacak. Bu, müşterilerin şirkete, NYDFS’nin kapitalizasyon, kara para aklama prosedürleri, gizlilik, güvenlik ve depolama ile ilgili sıkı bankacılık standartlarını karşıladığına güvenebileceği anlamına gelir. Güven tüzüğü aynı zamanda New York Eyaleti Bankacılık Yasası kapsamında bir güvence olarak Coinbase Custody’yi de belirliyor.

Şirketteki tüm varlıklar çevrimdışı depolanır

Kripto bir varlık sınıfı olarak olgunlaşmasını sürdürürken ve daha uygun mali kurumlar ve hedge fonları alana girdiğinde, Coinbase, bunların ihtiyaçlarına göre uyarlanmış ürünler ve hizmetler sunmaya kendini adamaya devam ediyor. Coinbase C, müşterilerin kripto varlıkların sağladıkları potansiyele tamamen sahip olmaları için ihtiyaç duydukları güvenilir depolama hizmetini sunar. Şirket önümüzdeki aylarda daha fazla varlık ve özellik sunmayı planlıyor. Coinbase C’deki  tüm varlıklar çevrimdışı depolanır ve endüstri lideri güvenlik uygulamaları ve sigorta tarafından korunur.

Coinbase

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin