Dikkat! FOMO’ya kapılmayın: ARB piyasalarda fiyatlanmaya başladı…

Coinbase, son günlerin popüler varlığı olan Arbitrum’u listeliyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerin oldukça durağan geçtiği bir haftada sadece birkaç varlık öne çıkabildi. Bitcoin dominance’ın baskınlığı altcoin piyasasına demir yumruk vurdu. Oldukça kıt ilerleme yaşayan alternatif para birimleri eski seviyelerine doğru düşüş yaşıyor.

Altcoin’lerdeki taşanan bu problemlere rağmen iyi bir görünüm gösteren bazı kripto para birimleri dikkat çekti. Özellikle bu haftanın en çok dikkat çekeni Arbitrum oldu. Binance ve BitMEX gibi listelemelere kavuşan altcoin, şimdi Coinbase için yeşil ışık yaktı.

Coinbase’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre yarından itibaren ARB para birimi işleme başlayacak. Yapılan açıklamada likidite sorunu olmadığı taktirde alım ve satım işlemleri başlayacak.

Binance’dan yeni Arbitrum kararı

Binance Futures Çarşamba günü, Binance’te ARB spot ticaretini açtıktan sonra 15 dakika içinde Arbitrum (ARB) kalıcı sözleşmesini başlatacağını söyledi. Arbitrum, 23 Mart’ta yapılması planlanan ve merakla beklenen Arbitrum Airdrop öncesinde kripto topluluğunda büyük bir olaya tanık oluyor.

20 Mart’ta kripto borsası Binance, ARB/BTC ve ARB/USDT çiftleri için Arbitrum (ARB) spot ticaretinin 23 Mart’ta açılacağını duyurdu. Ayrıca, ARB için para çekme işlemleri bir gün sonra 24 Mart’ta başlayacak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin