Coinbase, Solana ve Solana tabanlı tokenler için destek ekledi
Coinbase, Solana ve Solana tabanlı tokenler için destek ekledi

Coinbase, Solana ve Solana tabanlı tokenler için destek ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, Solana ve Solana tabanlı tokenler için destek ekledi. Borsa ayrıca gelecekte Solana NFT’lerini ve DApp’leri entegre etmeyi planladıklarını da bildirdi. Coinbase ayrıca Web3’ü desteklemek için bir Chrome tarayıcı uzantısı aracılığıyla Coinbase Pay özelliğini başlattı.

ABD merkezli lider kripto borsası Coinbase, Solana ve Solana tabanlı tokenler için desteği duyurdu. Bu haberle birlikte Coinbase’in Web3 girişimlerini desteklemek için Coinbase Pay özelliğinin başlatıldığını duyurmasından kısa bir süre sonra geldi.

Coinbase, Solana için destek ekliyor

Duyuruda Coinbase, Solana’nın geçen yıl boyunca muazzam bir büyüme kaydettiğini kaydetti. Solana, düşük maliyetler ve ücretler açısından Ethereum rakibi olarak görülmeye başladı.

Coinbase cüzdanı şu anda Bitcoin, Ethereum, BNB Chain, Ripple Network, Polygon, Avalanche, Dogecoin, Litecoin ve Stellar Lumens dahil olmak üzere en iyi blockchain ağlarından bazılarını destekliyor. Yapılan yeni haberle birlikte son eklenen Solana oldu.

“Birçok kullanıcı, ölçek için optimize edilmiş, düşük maliyetli işlemler ve hızlı işlem süreleri sunan ağlar arıyor. Geçen yıl içinde en hızlı büyüyen blok zincirlerinden biri Solana oldu.”

Bu hareket sayesinde, Phantom ve Solflare gibi Solana tabanlı kripto para cüzdanları artık Coinbase cüzdanıyla etkileşime girecek.

Coinbase Kıdemli Ürün Müdürü Adam Zadikoff şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzdeki aylarda, Solana NFT’leri için destek ve Solana ekosisteminin sunduğu her şeyle etkileşim kurmak için cüzdanınızı Solana dapp’lerine bağlayabilmeniz için destek ekleyeceğiz.”

Solana ağı, merkezi olmayan finans (DeFi) ve değiştirilemez tokenler tarafından yüksek oranda kullanılıyor. Elde edilen verilere göre Solana’nın TVL’sinin 6,94 milyar dolar seviyesinde olduğunu ve bu ölçüme göre onu altıncı en büyük blockchain ağı haline geldiğini ortaya koyuyor.

Coinbase, Coinbase Pay’i başlattı

Coinbase ayrıca yakın zamanda Coinbase Pay özelliğinin lansmanını duyurdu. Bu özellik, kullanıcıların Web3 girişimleriyle kolayca etkileşim kurmasını sağlayacak. Coinbase, özelliğin kullanıcıların DeFi, DEX’ler ve NFT’ler ile etkileşim kurmak için birkaç tıklama kullanmasına olanak tanınacağını açıkladı.

Bu yeni özelliği benimseyen kullanıcılar, kullanmak istedikleri kripto parayı seçip, harcamak istedikleri tutarı belirleyebilecek ve işlemi onaylayabilecek. Coinbase, özelliğin deneyimsiz yatırımcıların cüzdanlarıyla etkileşim kurmasını kolaylaştıracağını vurguladı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin