Coinbase Solana ekosistem tokenlerini listelemeye yakın
Coinbase Solana ekosistem tokenlerini listelemeye yakın

Coinbase, Solana ekosistem tokenlerini listelemeye yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, her izin verilen kriptoyu listeleme misyonu, Solana‘nın ERC-20’ye cevabı olan SPL tokenlerini listeleme planlarıyla ileriye doğru büyük bir adım atıyor.

Planlar hakkında bilgisi olan 4 kişinin CoinDesk’e söylediğine göre Coinbase, Solana ekosistem tokenleri için ticaret planları hazırlıyor.

ABD merkezli kripto borsası, Solana’nın Ethereum’un ERC-20’sine yanıtı olan SPL’nin veya “Solana Program Library” tokenlerinin listelenmesine izin vermeyi planlıyor. Bir kişi, 4.8 milyar dolarlık dolaşımdaki arzı ile Solana’ya özgü USDC’nin desteklenen varlıklar arasında olacağını ekledi.

Kaynaklar, özelliklerin yakın zamanda hayata geçebileceğini söyledi. Coinbase ise yorum yapmaktan kaçındı.

SPL tokenlerini listelemek, Coinbase’in token yerleştirme stratejisinde büyük bir gelişmeyi işaret ediyor gibi görünüyor. Şimdiye kadar, borsa, Algorand (ALGO) ve Cosmos (ATOM) gibi büyük Katman 1 varlıklarını ve yalnızca Ethereum tabanlı kripto paraları listeledi.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un kapsamlı hedefi – “yasal olan her varlığı listeleyin”, Haziran 2021’de tweet attı – giderek Etherverse’in ötesine geçmeyi gerektiriyor.

Bununla birlikte, Solana’nın borsalar, stake protokolleri ve daha fazlası için merkezi olmayan finans (DeFi) kripto paraları piyasa değeri açısından hâlâ nispeten küçük.

Shiba Inu (SHIB) ve Chainlink (LINK) gibi Ethereum tabanlı tokenler 10 milyar dolara yakın dolaşımdaki piyasa kapitalizasyonlarını yönetirken, Coinbase verilerine göre aynı metrik en büyük SPL tokeninin 281 milyon dolar sermaye değeriyle Serum (SRM) olduğunu gösteriyor.

Ticaretin ilk olarak hangi bölgelerde çevrimiçi olacağı veya Coinbase’in hangi SPL tokenlerinin başlamayı planladığı henüz belli değil.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin