Coinbase, Singapur’da kripto lisansını güvence altına aldı

Coinbase, Singapur’da kripto lisansını güvence altına aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 11 Ekim Salı günü en iyi kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Asya pazarında önemli bir adım attı. Borsa, Singapur merkez bankasından dijital ödeme belirteç hizmetleri lisansını aldığını söyledi. 

Kripto borsasının onayı, Salı günü geldi. Coinbase’in Singapur kullanıcılarına ödeme hizmetleri sunmasına izin veriyor. Bu, bireysel kullanıcıların ve kurumların dijital ödeme belirteci hizmetlerini kullanmasına izin veren Singapur Ödeme Hizmetleri Yasası ile uyumlu olduğu anlamına geliyor. 

Singapur’da “bireysel, kurumsal ve ekosistem ürünlerimizin tamamı” dahil olmak üzere “düzenlenmiş Dijital Ödeme Simgesi ürünleri ve hizmetleri” sağlamak için Ödeme Hizmetleri Yasası kapsamında “ilke içi onay” verildi.

Coinbase, Asya pazarında güçleniyor

Kripto para borsaları, ülke denetleyicilerinden önemli lisansları alıyor. Bu lisanlar sayesinde borsaların eli daha güçlü olurken, devlet ile beraber hareket imkanı ortaya çıkıyor. Bu konuda Coinbase ve Binance başı çekiyor. Ancak diğer borsalarda hem Asya hem Arap bölgesinde lisans onayı aldığını görüyoruz.

Kripto borsası zaten Güneydoğu Asya ülkesinde önemli bir varlığa sahip. Yayınlana bir Reuters raporuna göre, Coinbase şu anda çoğu ürün mühendisi olan yaklaşık 100 çalışandan oluşan bir çalışan tabana sahip. Coinbase, Güneydoğu Asya bölge direktörü Hassan Ahmed, Singapur’un Coinbase’in genişleme planı için stratejik öneme sahip olduğunu belirtti.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin