Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir
Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir

Coinbase, PayPal ile ücretsiz para çekme imkanı sunmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase; USD, EUR ve GBP dahil olmak üzere bir dizi para birimi için PayPal ile ücretsiz para çekme işlemlerini başlattı. PayPal ne yazık ki Türkiye’de halen kullanıma kapalı.

Coinbase üzerinden PayPal ile çekim yapmak ücretsiz

Borsanın web sitesinde veya sosyal medya kanallarında resmi bir duyuru bulunmazken ABD, İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yaşayan pek çok kullanıcı, konuyla ilgili bir e-posta aldı. Kanada ve Avustralya’daki kullanıcılar henüz ücretsiz para çekme seçeneğine sahip değil, ancak CAD ve AUD ile kripto para ticareti yapma seçeneğine sahipler.

Bu seçeneği etkinleştirmek için kullanıcıların öncelikle kimliklerini doğrulaması gerekiyor. Doğrulama tamamlandıktan sonra bir e-posta onayı gönderiliyor.

Coinbase Pro yakın zamanda ZCash ticareti için destek vermeye başladığını açıkladı. Ayrıca borsa, artan müşteri talebine karşılık olarak geçen hafta OTC işlemlerini başlattı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yüksek kalite, düşük reyting: Merkezsizlik kavramı ve merkezsiz borsalar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin