featured

Coinbase NY raporu bulgularına güvenmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Eyaleti Başsavcısı Ofisi’nin raporunun ardından, Coinbase NY raporu hakkında birkaç şeyi açıklığa kavuşturmak için bir açıklama yaptı. Coinbase, medyanın kripto para birimi satın alma ve satma platformu tarafından gönüllü olarak sağlanan bilgilere dayanan raporun bulgularını yanlış bir şekilde nitelendirdiğini belirtiyor.

Coinbase NY raporu bulgularına göre özel ticaret yapıyor

Hatırlanacağı gibi New York Eyaleti Başsavcısı Generals ofisi, müşterilerini kötü niyetli ve hileli ticaret davranışlarından korumak için kripto borsaları inceleyen “Sanal Piyasalar Bütünlüğü Girişimi” adlı bir rapor yayınladı. 32 sayfalık raporda, Kraken, Binance, Coinbase ve Gate.io’dan bahsedildi.

New York raporunda, Coinbase’deki hacminin neredeyse yüzde yirmisinin kendi ticaretine atfedilebileceği belirtiliyor. Coinbase’de Politika Sorumlusu Mike Lempres, bunun medyada kendiliğinden ticaret olarak yanlış olarak nitelendirildiğini söylüyor. Coinbase yaptığı açıklamada, şirketin özel olarak bir ticaret yapmadığını iddia ediyor. Coinbase bu işlemleri yürütürken, kendi adına değil, müşterileri adına yapıldığı söyledi ve açıklamalarına şunları ekledi:

Tüketici bir fiyat teklifi veriyor ve ardından siparişi borsa platformundan hızlı bir şekilde işleniyor. Rakam, Coinbase tüketici aracılığıyla müşteri odaklı hacmi temsil ediyor. Coinbase, tescilli bir ticaret masası işletmiyor ve piyasa yapıcı eylemlerde bulunmuyor.

Bununla birlikte, tüm borsalar rapordan memnun değil. Kraken  CEO’su Jesse Powel, New York’un kötü niyetli olduğunu söyledi. NY raporuna göre Kraken, eyalette yasal olarak faaliyet gösteremeyen üç borsadan biriydi. Kraken analize katılmayı reddetti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin