Coinbase
Coinbase yeni ticaret hizmeti ile Asya ve Avrupa'daki balinaları hedefliyor

Coinbase New York ofisi Wall Street’in en iyi ve en parlak beyinlerinin peşinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco’da kurulu kripto para borsasının yeni açılan Coinbase New York ofisi kurumsal yatırımcılara odaklanan işlerde çok sayıda plana sahip. Borsa mevcut 20 çalışanını gelecek yıl 150 çalışanına genişletme planları yapıyor. Ayrıca Coinbase, son piyasalardaki düşüşün dijital varlıklar için kurumsal talebi azaltmadığını doğruladı.

Coinbase New York ofisi finansal hizmetler ve teknoloji arasında köprü kuracak

Coinbase Institutional’ın genel müdürü Adam White, kurumsal yatırımcılar hakkında şu bilgileri verdi:

Beklediğimiz gibi, kurumlar ilgisini kaybetmedi. Aksine tam tersi bir şekilde ilgi arttı. Bu durum pazarın düzelmeye başladığını gördüğümüzde daha net ortaya çıkacak.  Ayrıca kurumsal yatırımcılar, piyasanın durgun olmasını, piyasaya girmek için bir fırsat olarak görürler.

Mevcut personelin çoğu, daha önce New York Borsası, Barclays ve Citigroup gibi geleneksel finans kurumlarında çalıştı. Adam White tecrübeli personelleri için şu açıklamayı yaptı:

Finansal hizmetler ve teknoloji arasında bir köprü kurmamız gerekiyor. Bunu yapabilmek için, kariyerlerini diğer geleneksel finans şirketlerinde oluşturan en iyi ve en parlak beyinlerden bazılarını çekmemiz gerekiyor.

Coinbase, 2018 ayı piyasasından yararlandı

Coinbase, 2018 ayı piyasasından yararlandı ve dünya çapında 500’den fazla çalışanı biriktiren agresif bir işe alım çılgınlığına başladı. Adam White’a göre, Coinbase, Asya ve Latin Amerika’ya özel bir ilgi ile daha fazla ülke ve daha fazla fiat rayı oluşturmaya çalışıyor. Son olarak Coinbase bu genişleme politikasını uzak doğuda da devam ettiriyor. Tokyo’da bir ofis açtı, küçük bir takımı işe aldı ve Japonya’da bir Finansal Hizmetler Kurumu sertifikası için başvuru yaptı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin